- Всичко е наред и всеки момент   ще се оправи окончателно.

Статистика

  1. 222971 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Фолксваген" ще строи нов завод в Източна Европа, но не е решено къде

/ Бизнес 78
historama historama / Неутрално
[quote#72:"plamen_b"][/quote] "Няма да е зле още другата седмица българското правителство - начело с Б. Борисов, да отиде в Германия да лобира. " Да, Борисов ще каже че е фен на немската литература, и че любимият му писател е германеца Карл Май. А Нушка Петкова ще го придружава като специалист по самовари. Да, и Волен Сидеров ще лобира в Луфтханза. Защо не и Светлана Шаренкова
(Виж повече >)

Симеонов обяви, че е подал оставка заради медийна кампания срещу партията му

/ Политика 248
unx26584849 unx26584849 / Неутрално
[quote#241:"eti mehter"]До коментар [#233] от "Lemmy":беше единственият в правителството, който говореше без заобикалки и наричаше нещата с истинските им имена, това което хората искат да чуват.======Е да ама в днешната съвременна политика, това е най "минираната зона" за отделния политик.Враговете му са много...... последствията за него, също..... В зависимост от казаните думи, политика може да заплати и с живота си (Каддафи, Кенеди)...... да му бъде скроен преврат (Ердоан)..... да бъде медийно наричан популист, диктатор и какво ли не още (Тръмп, Орбан, Путин)...... После..... прямотата в политиката 'обижда' и парите..... Едно задкулисно договаряне което струва милиони и милиарди, с лекота може да бъде провалено с едно интервю и микрофон на живо. И явно Валери Симеонов е минал 'червената линия' за да са решили да му счупят калема..... [/quote] Ако беше близо до нивото на гореспоменатите от Вас щеше да е легенда, но той се счупи с лицемерие, защото обещаваше социални придобивки на съгражданите си, а когато най-уязвимите му ги поискаха видяхте какво се случи.
(Виж повече >)

Забраните за дизелови коли са равносилни на саморазрушение, каза германски министър

/ Европа 82
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
Не виждам защо се шашкат Германците. нали Фолксваген казаха че до две години ще произведат 50 милиона електрически коли за по €20 хиляди и ще затворят Тесла. като сложим и БМВ и Мерцедес ... и ето ти на - готово. Не им трябват дизели не им трябват бензинови. ...... освен ако не послъгват нещо пак, като с "чистия" дизел.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.