- Всичко е наред и всеки момент   ще се оправи окончателно.

Статистика

  1. 230046 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Видео: "Самсунг" представи смартфона си със сгъваем дисплей

/ Видео 72
Imaginary Friend Imaginary Friend / Неутрално
Цената в Европа е около 2 хиляди евро. Струва ми се доста, но това е продукт от първо поколение и в самата презентация го представят като луксозен. И е такъв. След няколко години сгъваемите екрани ще са по-достъпни за масите и форм-фактора ще е по-избистрен. Аз нямам против да мога да събера по-голям екран в джоба си. Така ще е по-лесно да се разделя с електронната ми книга и да не мъкна още едно устройство с мен.
(Виж повече >)

"Искам да се паникьосате": как хиляди тийнейджъри се обединиха в "стачка за климата"

/ Европа 74
lustmord lustmord / Неутрално
[quote#55:"Черен Джендър Албинос"]Ще питам пак тия, дето бълнуват зелени талибани като настане лошото, а то ще настане, защото вече е късно да се промени. Ураганите стават по-силни - факт. Торнадота са се увеличили - факт. И не говоря за нашата малка локва, наречена държава, а за света.[/quote] Очевидно е, че нищо не знаеш за това, кое са факти и кое журналистически спекулации. Урагани: http://policlimate.com/tropical/global_running_ace.png Торнадота от 4-а и 5-а категория : http://diekaltesonne.de/wp-content/uploads/2019/01/tornados-2018-1024x567.jpg
(Виж повече >)

Заради "Ютюб" е във възход теорията, че Земята е плоска, смятат учени

/ Свят 249
Opportunity (5498 days on Mars) Opportunity (5498 days on Mars) / Неутрално
Интернет просто е средство, резултатите зависят от употребяващият го... Имам преки наблюдения върху един приятел, той просто чака с желание да бъде излъган. Поема всяка конспирация или просто идиотизъм с апетит. За сметка на това е убеден, че учените лъжат или се заблуждават. Да речем, само да настъпи темата и почва да каканиже приемери в които хомеопатията му е помогнала, за неща за които лекарите са безсилни.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.