Изведнъж се сетиха за мен...  щото съм Независим

Статистика

  1. 222971 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Западът превръща Балканите в плацдарм срещу Русия, обяви Лавров

/ Свят 65
tamada tamada / Неутрално
[quote#11:"comandante vs либерални ентусиасти&корпократи"]С тази разлика ,че тогава сме имали добре обучена и добре въоръжена със самолети,ракети и артилерия армия която да респектира Анкара и Атина...[/quote] Имахме... грънци. Из спомените на капитан I ранг Николай Йорданов: "Aдмирал Велков току-що се беше завърнал от посещение в Турция по покана на турския си колега и на въпрос от един офицер в малка компания какво е видял в турския флот, той произнесе само тези думи: „Потресен съм от това, което видях, господа офицери! Как може толкова да са ни лъгали, че турците са прости и изостанали? Та всичко, което ни показаха, е възможно най-модерното в света! Имат невероятен ред и дисциплина!“
(Виж повече >)

Западът превръща Балканите в плацдарм срещу Русия, обяви Лавров

/ Свят 65
mihail_p mihail_p / Неутрално
само така. искам да сме от лошите. искам да сме неблагодарните българи. искам всеки кагебеец да трепери, когато дойде в България. искам путин да ни врътне кранчето, за да се настудуваме една зима и да изтрезеят руските лакеи. искам и ние след това да му врътнем кранчето. искам руснаците да ни завиждат. искам да хванат пеевски да получава инструкции от чайка. искам паметника на съветския окупатор да бъде взривен на 9 ти септември. искам доган да се събуди в тайна квартира на ЦРУ. искам любен гоцев да разбере за доган, след като са го записали от ЦРУ как заповядва на борисов. искам и двамата да цъфнат в кагебе лийкс. искам кагебе лийкс да бъдат дело на Бивол. и такива искания съботни.
(Виж повече >)

Западът превръща Балканите в плацдарм срещу Русия, обяви Лавров

/ Свят 65
Депутат 241 Депутат 241 / Неутрално
До коментар [#11] от "comandante vs либерални ентусиасти&корпократи": С тази разлика ,че тогава сме имали добре обучена и добре въоръжена със самолети,ракети и артилерия армия която да респектира Анкара и Атина а сега ако цереуто разпали поредния братоубийствен конфликт с какво ще се съпротивляваме на вежливите руски морпехи ако дойдат във Варна(примерно)? ––––––––––––––––––––––– С тази разлика, че когато имахме армия и бяхме във Варшавския договор, ядяхме вражески турски и гръцки портокали и банани веднъж годишно (за Коледа). А сега ходим на море и на пазаруване във вражеските преди държави. И никога (нито преди, нито сега) не ходим да почиваме в Сочи и на Байкал, нито ходим на пазар във Воронеж или Воркута... п.п. Ти колко матрьошки имаш на библиотеката си между томовете на Симонов, Шукшин и Лев Касил?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.