Бурята лесно се превръща в Ураган

Статистика

  1. 227595 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Парламентът даде мандат на правителството да преговаря за Ф-16 със САЩ (допълнена)

/ Политика 318
Радко - СВОБОДА или РОССИЯ Радко - СВОБОДА или РОССИЯ / Неутрално
[quote#47:"меншевик"]До коментар [#35] от "miho45":С изцепката за майките си беше просто идиот - част от обединените такива, както тука един съфорумец сполучливо ги нарича. Сега вече е полезен такъв. [/quote] +++ На мен ми се струва , че изцепката с майките на Валерчо никак не е случайна а предварително съгласуван акт за дестабилизация на правителството и предизвикване на предсрочни избори , за да се предотврати купуването на Ф-16 ! Самия ФАКТ , че парите им бяха договорени и майките се бяха успокоили , подразни руските решетъчни маши и те активираха Валерко . За мен това не е случайно а чисто активно мероприятие на ченгесари .
(Виж повече >)

Парламентът даде мандат на правителството да преговаря за Ф-16 със САЩ (допълнена)

/ Политика 318
Realist Realist / Неутрално
Този самолет е най- доброто решение, и винаги е било най- доброброто! Анти- българите от Бйе-Сйе-Пйе, патрЕотите, Атака, п-Резидента, форумните ушанки са ясни, те до последно ще бавят това много важно решение за нашата, българска национална сигурност.
(Виж повече >)

Тереза Мей едва оцеля при вота на недоверие

/ Свят 178
Lemmy Lemmy / Неутрално
От 26 юни 2018 Обединеното кралство има ратифициран и в законна сила Закон за напускане на Европейския съюз. Той императивно посочва крайната дата и час за напускане на ЕС 23 часа на 29 март 2019. Този закон, както и Заявлението по чл. 50 са гласувани от всички тори, които днес мрънкат, че нямало споразумение.' Законът предвижда и друго - ако парламентът не одобри (което и стана) постигнатото с ЕС споразумение, има краен срок 21 януари когато правителството трябва да информира парламента как смята да процедира. Имайте търпение.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.