Седем от десет прасета в България били нелегални. Значи , вие двамата сте такива. А аз, вижте, какъв съм як, значи съм българин.

Статистика

  1. 218688 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Съдът запорира имуществото на Трайчо Трайков

/ България 37
traveler1 traveler1 / Неутрално
Интересно! А съда ще запорира ли имоти на Доган или Муравей Радев, или Данчо Ментата или пък на Христо Бисеров, Нинова, Добрев, ... и още хиляди знайни и незнайни Герои на Капиталистическия Труд(разбирай узаконеното крадене), които едва ли могат да обяснят как за има няма 10-15г, от нищо нямащи цървуланковци, станаха толкова богати, че съперничат по богатство на който и да е немски индустриалец, работил поколения наред за достигане на текущото си финансово положение?
(Виж повече >)

Съдът запорира имуществото на Трайчо Трайков

/ България 37
Rim Rim / Неутрално
Да си спомним, че политическата бухалка на Герб Пламен Георгиев за първи път се появи в общественото пространство във връзка с аферата „Ало, Ваньо“. От изтеклите през 2010 г. в медиите записи стана ясно, че в разговор между тогавашния премиер Борисов и шефа на митниците по това време Ваньо Танов Борисов настоява да бъде прекратена проверка във бирената фабрика на Михаил Михов, по-известен като Мишо Бирата. "...поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам", заявява по телефона Борисов. Самият той отхвърли автентичността на записите, но няколко месеца след това не отрече, че е водил подобен разговор с покойния вече Танов. Съдържанието на разговора беше потвърдено и от покойния вече Танов. Записите са направени по поръчани от Пламен Георгиев специални разузнавателни средства, който по това време е прокурор в Софийска градска прокуратура (СГП). Подслушването на тогавашния шеф на митниците било по сигнал за корупция. От получена от МВР справка от записите Георгиев научил за въпросния разговор, за който обаче се посочвало, че е проведен между Танов и неустановено лице. Прокурорът не се поинтересувал от този разговор и записите били унищожени. Така възможността да бъде образувано дело по случая е възпрепятствана. Нали не си мислите, че лицето Георгиев ще се занимава с доходите на Черепа, Валентин Златев, Цеко Минев, Маджо, Пашата и други подобни...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.