Шефе, журналистите вече не само ти задават готени  въпроси, ами ти подсказват да не забравиш някой  успех. Дресирахме ги най сетне.С пари всичко става

Статистика

  1. 218458 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия не е съгласна да има второстепенна роля в изграждането на нова космическа станция

/ Свят 105
tacheaux tacheaux / Неутрално
До коментар [#88] от "Тюфлекчия": Скайлаб остава първата и най-голяма по обем станция на около земна орбита. Тя има габаритите на последната трета степен на ракетата Сатурн 5, която извеждаше американските кораби Аполо за кацане на хора на Луната. След приключване на полетите на Аполо с най-мощната до сега ракета носител Сатурн 5 беше изстреляна космическата станция Скайлаб. На нея работиха тричленни екипажи. Те бяха извеждани с триместния кораб Аполо с който преди обикаляха около Луната .
(Виж повече >)

Русия не е съгласна да има второстепенна роля в изграждането на нова космическа станция

/ Свят 105
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
До коментар [#93] от "deutschland": Стига писа глупости! Руснак стигал ли е до Луната?- НЕ! С какво ще стигне до Луната? - С нищо! И автоматично да скачат модулите на станцията, което не могат, крепостен няма как да закарат до нея.
(Виж повече >)

Тежка загуба от САЩ сведе до минимум шансовете на българските волейболисти на световното

/ Спорт 23
Анонимен7 Анонимен7 / Неутрално
Любо Ганев е един убийствен селяк! Слушах какви ги говори из студията с дебилния си акцент - време е да се маха и да престане да срами този интелигентен спорт. Инженерчето още ли е начело на Федерацията? Оставка!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.