Статистика

  1. 222623 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

БАН: Икономическата миграция е основна причина за демографската криза в България

/ България 63
skara skara / Неутрално
[quote#43:"Nikolai Tsekov"]Утре в хотел "Интерконтинентал" срещу Народното събрание всички резултати от изследването ще бъдат показани в продължение на два дни. Не се хващайте от сбития преразказ на Дневник. Изследването представя множество сценарии какво ще се случи с България при определени политики по отношение на миграцията, насърчаването на раждаемостта и образователното равнище и по проблемите с трудовите ресурси. Не правете прибързани коментари върху наистина сериозна разработка, която няма как да познавате. Институтът за изследването на населението има над 300 предложения за промяна на закони и поднормативни актове за да се върне страната върху релсите на нормаланата европейска нация. Всички те са вече изпратени в министерствата и парламента.[/quote] Да верно и над 300 решения. Да ти имам критериите. Ми аз сега на прима виста мога да дам поне 30-40 решения. за месец ще ги докарам до 300-600. Е, ще има ли ефект от това преливане от пусто във празно2 300 Решения. Върхът на скудоумието! Триста!Това е мальоумие. АЙДЕ ДА СПАЗАРИМ НА 10-ИНА, А?
(Виж повече >)

В касовите бележки за гориво ще се вписва надценката, акцизът и ДДС

/ България 60
One Hour One Hour / Неутрално
Пак схемата с плащане на сметката на КТБ но в "нов сезон". Аз не съм забелязал вписани надценки в боновете от бензиностанции в Европа. И какво успокоява това крайния клиент у нас? Получава бележка с повече редове, като от енергодружество и плаща пак скъпо.
(Виж повече >)

БАН: Икономическата миграция е основна причина за демографската криза в България

/ България 63
WOI WOI / Неутрално
"Общият извод е, че през изследвания период в България за решаването на съществуващите демографски проблеми се осъществяват мерки, за които е характерна подчертана приемственост." И по-конкретно, приемствеността на тяхното подчертано отсъствие.
(Виж повече >)