Все пак капитала на ТЕЦ-а е 
5000, не 2 лева, както 
разрешава закона..

Статистика

  1. 218379 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

На Запад е трудно, но в България се задушавам

/ Свят 27
гошо гошо / Любопитно
Дойче веле ,какво искат да ни обяснят, колко са гадни немските старци ли или това ,че Снежана Митова е болногледачка ,а Вилдан Байрямова журналистка в "българската" редакция на Д.В. ,може би като компенсация за "възродителния " процес
(Виж повече >)

На Запад е трудно, но в България се задушавам

/ Свят 27
Нинов Нинов / Неутрално
До коментар [#11] от "half truth": значи според моите наблюдения причината се дължи на рязката смяна на системата през 1990 год. Преди това предприемчивостта и собсвената инициатива се наказваше, а се изикваше хората да следват начертания път от Партията, грижеща се за тях. След това изведнъж стана така, че всеки трябваше сам да се грижи за себе си, което се оказа доста труден преход за поколенията родени след 1945 год., непознаващи друго освен байтошовата България.
(Виж повече >)

На Запад е трудно, но в България се задушавам

/ Свят 27
half truth half truth / Неутрално
‘’в Индия всичко живо щъка, бръмчи, пърпори и бучи за някъде или пък лежи и щрака с пръсти. Няма време и възможност за лошо настроение.’’ До коментар [#7] от "Нинов": Ми в Индия могът да си кажат ‘каквото бог дал’ и да си гледът кефа. Тази жена има работа има и свободно време. Но тя е жертва, защото такъв и е погледа на живота.
(Виж повече >)
Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.