Искате да работите при мен ли?Член ли сте на ГЕРБ?

Статистика

  1. 248305 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Дупка до дупка в системата на детско здравеопазване

/ Здраве 25
стефан иванов стефан иванов / Неутрално
Това е сметка тънкана .По разчети не достигат 5-10 хил лекари и около 15 000 сестри за да се случват нещата нормално ами това са още близо 3милярда. Айде раздели 15 милярда на 3 мил работещи е 5 000 хил/12 е 416,66 лв здравни вноски на месец като това е 8% от заплатата тоест средна заплата 5 208 лв. Тоест 2-3 хил евро. Ами ние щяхме да сме си бяла държава с такива доходи. А ние искаме с трици маймуни да ловиме ,а и маймуните да работят по европейски. Да ти кажа ,ами няма да стане.
(Виж повече >)

Дупка до дупка в системата на детско здравеопазване

/ Здраве 25
Georgi Marinov Georgi Marinov / Неутрално
До коментар [#19] от "стефан иванов": А ти отчети колко точно животът в България е по-евтин, съответно за сравним стандарт на живот не ти трябват същите пари а абсолютни измерения. И както казах, от бюджетът за медицина в момента по-голямата част от парите изтичат по най-разни схеми, което не е никаква тайна, а отделно може да се увеличи значително в абсолютни измерения ако в тази държава почнат да се плащат данъци (както и бюджетите за образование и пр.). Също така отчети колко пари реално взема в момента един доктор, който се води на работа в държавната болница, отделно от това е на работа и в частна, и на който му минат през ръцете дори само 20 пациента на месец, от които той да вземе на ръка по хиляда лева на човек. Това е убийствено регресивен частен данък над цялото население.
(Виж повече >)

Дупка до дупка в системата на детско здравеопазване

/ Здраве 25
стефан иванов стефан иванов / Неутрално
Да ти кажа редовите лекари биха били доволни и на 5-6 хил лв а сестрите и на 2-3 хил ,но дори и това няма да стане.Затова масово ще емигрират а тука проблема ще се задълбочава.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK