Защо ми беше тоя Крим...

Статистика

  1. 238546 Комикса общо
    /
    56 Комикса за деня

Коментари на часа

Райко Алексиев - карикатуристът, убит от комунистическата власт

/ Култура 53
Coldplay Coldplay / Неутрално
[quote#26:"Realist"]Това са те, гадните комунисти, съветските ибрици, националните предатели, които още поемат "вината с мезетата"! Кога ще ви затворят прокажени твари, да отговаряте за престъпленията които сте извършили срещу своите братя и сестри български, срещу Род и Родина![/quote] Кратко, ясно и много точно! Жалко, че не съм в България, бих отишъл на изложбата на този велик българин.
(Виж повече >)

До 2022 г. цялата информация за съдържанието на бирата ще е на етикетите

/ Бизнес 7
filibias filibias / Неутрално
На БГ пазара не остана една истинска бира без "кукуруз" вътре. Наистина браво на малките производители на "бутикови" бири без царевица, захар, твърдо в-во и т.н т.н Искаме си старите бири-истиските. Иначе Bud-а за внос на нормална ежедневна бира-цена е добра
(Виж повече >)

ООН: Свиквайте - в България никога няма да живеят повече хора

/ Свят 170
cmy12603507 cmy12603507 / Неутрално
До коментар [#114] от "DDR": Не ни занимавай с простотии! Какво общо има разказа на Иван Вазов с прогнозата на ООН? Абсолютно НИЩО! Но българофобите не пропускате удобен случай да ни се подигравате! Защо? Просто е- защото ни завиждате! Наричате ни “балкански субекти“, но самите вие сте прости, необразовани и тъпи като галошите на прадядо ми и за да скриете собственото ви невежество, простотия, простащина и цинизъм, го приписвате на българите. Ти нали не живееш в България, не си огт българското общество, нямаш никакви български корени- какво ти пука какво става в България и дали в тази държава ще останем 7 милиона или 5.5 милиона българи? Ти нямаш никаква етническа или друга връзка с България и с българският народ, а ти се плаща, за да ни плюеш с повод и без повод, Казано простичко- ти си платен чужд държавен трол.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.