Не мога да ги чета на английски тези туитъри        както ми ги разкажат, така се и ядосвам ...

Статистика

  1. 220473 Комикса общо
    /
    87 Комикса за деня

Коментари на часа

Прокурор, удрял и душил дете, е на път стане и. д. шеф на спецпрокуратурата

/ България 48
niksan1 niksan1 / Неутрално
[quote#3:"bat_plamen"]"Прокурор, удрял и душил дете, е на път стане и. д. шеф на спецпрокуратурата"Пълно безумие [/quote] Безумие да, ама това момче има ли баща ? Ако този гол охльов беше удрял и душил синът ми преди години ( днес е изключено ), щеше да съжалява, че се е родил, нищо, че е прокурор !
(Виж повече >)

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова остава за постоянно в ареста

/ България 22
|Y| |Y| / Неутрално
Изпълнителя на поръчвнието. Колко хора предположиха схемата как поръчителите ще си измият ръцете... и о чудо, бил пиян надрусан ром... Като клошаря в складовете за тютюн в Пловдив... Като социалнослабия кипърец на Юленовата цекомафия... Един и същи сценарий. Ала за всичко се плаща с лихвите в тоя живот. Да му мислят едни много "хитри" умници.
(Виж повече >)

"Тесла" приема поръчки за по-евтин вариант на електромобила Модел 3

/ Свят 97
Realist Realist / Весело
[quote#70:"Али Ибн Абдул Обстул Бей"]Абе тука пишат, че караш 10(десет) годишно Шеви! Откъде кинти за Тесла у теб - ясно, че нямаш? Знаеш ли как изглеждаш отстрани - като гладен циганин който се облизва на мазна хартия от баничка.)))[/quote] Мисля да взема след година един Модел 3 на сина ми, старши, като стане на 18. Спрял съм се на 75D. Иначе, аз карам не 10, а 6 годишен Шеви Волт, който бе първият електрическо- бензинов плъг-ин хибрид в САЩ. Карам го като ненормален, и още не само не съм сменил батерията, ами и батерията му е като нова. Изключително съм доволен от тази кола, която е спочти нулева поддръжка. В разрез с изявленията на разни форумни корифеи, най- вече рубладжийски, че на всеки 4 години трябва да му сменям батерията. Имам и друга кола, хибридно SUV, от което също съм много доволен и което също ще сменя от един момент в бъдещето, който още не е дошъл. И от тази кола съм много доволен.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.