-Генерале, знаеш ли тази песен? -Ами вие я пеете същата от много години... -Даа, ама сега ще я пеем на 2 гласа...

Статистика

  1. 295102 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия обяви повреда на системата на охлаждане в Запорожката АЕЦ

/ Войната в Украйна 108
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
[quote#105:"Ριζοσπάστης"]До коментар [#90] от "quatro_4x3": Само да не подпукат и украинците, защото няма да гледат паспорта, а инак не мож ги отличи...[/quote] Глупости! Украинците говорят помежду си на украински, на собствения си език. На руски говорят етническите руснаци в Украйна. Повечето от тях не знаят украински. Не малко от тях си заслужават боя. Живеят в Украйна, но са на страната на Русия. Но не искат да отидат да живеят в Русия!!!
(Виж повече >)

Неизвестното за атаката в Крим: не дали, а как я осъществи Украйна

/ Войната в Украйна 187
Realist Realist / Весело
До коментар [#180] от "Pontif": По принцип ХАЙМАРС ракетите достигат 3.5 пъти скоростта на звука и се движат по балистична крива. 22 километра височина. Една изстреляна ракета е след 40 секунди е в целта. Това означава, че руснаците трябва да пуснат радарите постоянно и да светят като елхи и реакцията на оператора да бъде много бърза. И ще са ужасно уязвими за антирадиационни ракети, които пък са много трудно забележими. Плюс това, Украинците могат да пуснат няколко ХАЙМАРС-а с облак от тяхната съветска система Град. Ходи различавай ракетите тогава. А за софтуера, руснаците са скарани с такива тънки работи. Скоро Христо Грозев писа, че всички руски ядрени ракети са с компрометиран контролен модул. Същата руска компания която ги е произвела и изнасяла контролни модули и за китайските ядрени ракети. Софтуерно компрометирани. Затова си мисля, че спряха инспекциите на ядрените им аружия. Може да се окаже че и те са същият аналогов боклук като всичко останало руско.
(Виж повече >)

Неизвестното за атаката в Крим: не дали, а как я осъществи Украйна

/ Войната в Украйна 187
Realist Realist / Весело
И като закарат някой зенитен комплекс до склада си за снаряди и гориво ще го обозначат и електронно, да знае противникът къде се намита и да го избомби подобаващо. направо бой по фара.