Моето куче е много умно. Може да чете вестник. Знам, моето вече ми каза.

Статистика

  1. 227880 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Разбунтувалите се срещу президента на Венецуела военни са били арестувани

/ Свят 20
Таралеж Таралеж / Неутрално
Най ми е интересно кои са тези военни които подкрепят Мадурото? И единственото ми обяснение е че с дългогодишната си политика на икономически и политически геноцид социалистите-терористи са успели да прогонят повечето от мислещите хора от Венецуела. И "куцото и сакатото" не се съпротивлява срещу геноцида. Да ви напомня за България?
(Виж повече >)

Пазарният тест за удължението на "Турски поток" през България се оказа неуспешен

/ Бизнес 207
Hawaii Hawaii / Неутрално
[quote#155:"dr_al_hussaini"] Или по-простичко написано: тръгне ли веднъж газа - тръгват и транзитните такси за България... [/quote] Тогава, обаче, СЕГА ВЪРВЯЩИТЕ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ ЩЕ СПРАТ !!!! И ЗАЩО НИКОЙ не говори ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ РАЗМЕРА на ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ Те са в размер от 1980 година !!!! За ЕВЕНТУАЛНИТЕ нови транзитни такси НИКОЙ НЕ ГОВОРИ !!!! Най-вероятното е, КАКТО ЩЕ ИМ СТРОИМ БЕЗПЛАТНО НА РУСНАЦИТЕ ГАЗОПРОВОДА ТАКА И БЕЗПЛАТНО ЩЕ ИМ ТРАНЗИТИРАМЕ ГАЗА !!!!
(Виж повече >)

Пазарният тест за удължението на "Турски поток" през България се оказа неуспешен

/ Бизнес 207
Hawaii Hawaii / Неутрално
[quote#197:"moreee"]Ние нямаме нужда от газ, тя е за германци, австрийци и всякакви други назадничави народи. Печките на дърва са бъдещето. Те са пеогреса![/quote] НИЕ ИМАМЕ нужда от газ, но от РУМЪНСКИ ЕВТИН ГАЗ !!!! ПОНЕ ДВА ПЪТИ ПО-ЕВТИН ОТ РУСКИЯ !!!! ВИЕ в първия момент в който БЪЛГАРИЯ престане да купува руски газ, наистина ВИЕ НЯМА ДА ИМАТЕ НУЖДА ОТ ГАЗ. Всеки газ, който не е руски е отрова за ВАС - РУСКИТЕ НИКОВЕ
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.