Имаш много красиви очи! Възможно е. Само че очите ми не са там, където гледаш, а малко по-нагоре.

Статистика

  1. 227718 Комикса общо
    /
    69 Комикса за деня

Коментари на часа

БНТ: Предаването за мистика ще обогати образователната част от програмата

/ България 55
traveler1 traveler1 / Неутрално
[quote#43:"I"]До коментар [#42] от "traveler1":Разбиране не означава позволяване на популяризирането на пълни идиотщини. Тези баячи и други мошеници ги е имало през цялото съществуване на човечествтото. Ако медицината не работеше, нямаше да ги замени и да ги натика в миша дупка.[/quote] добре, добре... ясна е работата :) Само да не хващаме темата за мошениците в медицината, щото мошеници с диплома дето лекуват зъб при счупен крак не са един и двама. Миналата година отивам при доктор с подуто коляно след падане от колело по време на движение, и "специалиста"(около 60годишен) 4 седмици ми развива теории как заради подутото коляне не може да ми каже какво става вътре, докато не отидох другаде и на своя глава направих най-проста ренгенова снимка на която и за неспециалист става ясно, че имам счупване. Та така за медицинските "специалисти" и нетрадиционните "мошенници"
(Виж повече >)

"Фейсбук" свали стотици пропагандни страници, свързани с Русия

/ Свят 91
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#75] от "Али Ибн Абдул Обстул Бей": "Онзи ден дядо ми на юбилея си обясняваше на един журналист, че заради такива като вас трябва да отваряме не само нуклеар станция Белене, а и острова - там където са затваряли фашистите-убийци! " Т.е. ти си потомствен боклук - дедо шумкар, тейко червен бизнесмен, и накрая ти - дрогирано гейче, дето проси джобни за Чака-Рака?
(Виж повече >)

БНТ: Предаването за мистика ще обогати образователната част от програмата

/ България 55
traveler1 traveler1 / Неутрално
[quote#41:"I"]До коментар [#39] от "traveler1":Глупости на търкалета. Щяла да помогне Ванга... ОК, не си идиот, алтернативно умен си. Т.е. тъп като дърво.Иначе, съболезнования.[/quote] Е ти нали се имаш за умен, на мен това ми стига! :) Благодаря за съболезнованията. Щях да съм по-благодарен обаче за малко разбиране, ама това е трудно в наше време.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.