Чак сега се сетиха, че никой не ни е давал УПЦ,  а ние сами сме си я взели и вече си е наша.

Статистика

  1. 223173 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Граждани протестираха в десетки градове, блокираха пътища (обобщение) (видео)

/ България 720
zz_s zz_s / Неутрално
До коментар [#38] от "plamen_b": И аз тва се питам, какви решения се предлагат. Досега не съм видял държава управлявана от анархисти. А лозунга "народа срещу" - той май народа е срещу да му затварят пътищата.
(Виж повече >)

Граждани протестираха в десетки градове, блокираха пътища (обобщение) (видео)

/ България 720
Noise Noise / Неутрално
До коментар [#700] от "rorikabc": Нема как си толкова елементарен.Дори за гербер си под средният стандарт.ГЕРБ спирали кражби???Мама миа!!!Тия 3-4 млрд от КТБ кой ги прилапа мислиш?!Влади знаеш ли кой е?Финансовото ви недоразумение!Та Влади се шири в 160 кв/м апартамент , в комплекс на Домусчиеви.Ма понеже го емнали да обясни как плаща наем като няма толкова доходи, та Владко рекъл, че му го дали без пари да го ползва.Щото е голям убавец , сигурно.Па ти чекай Домусчиев да плати 50-60 млн за БМФ.Е така се бори ГЕРБ с кражбите.Тоя, в нормална държава,вече да търка наровете в очакване на присъдата.Ма на тоя свят рано или късно всичко се връща.
(Виж повече >)

Готовността на президента за разговор с Борисов не била покана за среща

/ Политика 106
4i4oti 4i4oti / Неутрално
Предполагам, че льотчикът се извъртя защото: 1. Предпочита да "не знае" концепцията на ББ. Ако я чуе и от немай-къде приеме ще му се наложи да спре критиките си, а той друго не може. 2. Разчита на днешните масови протести, че обстоятелствата могат да се променят в ущърб на кабинета. 3. По императорски унижава премиера. Така че, ще продължава да декламира за "единение" и с пълни сили ще работи против него.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.