Купи ми, мамо, влак...

Статистика

  1. 232276 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Биволъ": Цачева и Рашидов също са си купили изгодно апартаменти от "Артекс"

/ Политика 289
edin drug edin drug / Неутрално
До коментар [#23] от "Котаракът на Шрьодингер": лидера на ДПС купи за 3000 лв цял ТЕЦ за стотици милиони , сега тук ни занимават с дребни гербаджийски сделчици за по един апартамент ,на висшата номенклатура , това показва нивото на мислене и кой къде е , а иначе за Доган никой не проверява ,няма далавера , той е господ , но видиш ли ,за другите не може , корупция е !
(Виж повече >)

Многото задържани от висшите етажи на властта пречели на ремонта в софийския арест

/ България 23
edin drug edin drug / Неутрално
да ги преместят на остров Белене ,там е курорстно место с добри хотели за тази цел ,минава се по понтонен мост и 45 км се пътува ,без да се види вода , цялото е един прекрасен затвор ,с места за всички корумпета , даже е спорно дали ще се поберат всички на това прекрасно место ,какви комари има само ...
(Виж повече >)

Изключването на "Фидес" все още е възможно, заяви Манфред Вебер

/ Европа 29
Lemmy Lemmy / Любопитно
Откога кандидатът на ЕНП за председател на ЕК поддържа постоянни топли контакти с прононсирания храненик на Сорос Майкъл Игнатиефф. Ми той утре ще почне да се допитва и до Бойкикев. Много неволи нагазиха европейската християндемокрация, омекнаха им мартинките и се стигна до одиозното "взаимно договорено" решение. Липсата на политически потенциал, воля и кураж за едно категорично и чисто решение говори много, много лошо за народняшката партия.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.