Купи ми, мамо, влак...

Статистика

  1. 223333 Комикса общо
    /
    85 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия обвини сенатори в САЩ, че се месят в избора на шеф на Интерпол (допълнена)

/ Свят 39
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#25] от "fje35574291": ""Ехото", е по скоро на Вашингтон. Както и останалите руски "дневници", като Лента, Комерсант..." Що не ги разстреляте? Поне знаете как става.

Полша очаква първата й атомна централа да заработи след 2030 г.

/ Европа 21
Камен Камен / Неутрално
Видяха, че без атомна трудно ще вържат баланса. Те си направиха и терминал за внос на втечнен газ, за да не са зависими от руския, и подписаха дългосрочен договор с американците. Обаче той пък взе, че само последната седмица се качи с 30-40% заради прогнозите за студена зима в САЩ. Американския газ го продават винаги на спот цена, дори в дългосрочните договори е фиксирана само надбавката за втечняването, а цената са самия газ е колкото е на борсата. Така че трудно можеш да планираш разходите. Трябва здраво хеджиране, ама и то пари струва, пък и не е безкрайно напред във времето. Най-лесно му е на тов. Путин - знае си, че има държавни находища на газ за 100 години напред, планира си дългосрочно. Пък ние дето внасяме, все сме зависими от конюнктурата.
(Виж повече >)

Протест има тогава и там, където има достатъчно гняв срещу властта

/ Анализи 64
Molossian Molossian / Неутрално
Проблемът на Радан е че не може да даде смислена концепция. Уж десен, а все към лявото го тегли. Някакви нахвърляни мисли в безпорядък, с други думи нещо като нищо. Наистина съжалявам че съм му бил избирател.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.