Статистика

  1. 232276 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Биволъ": Цачева и Рашидов също са си купили изгодно апартаменти от "Артекс"

/ Политика 282
Pandipool Pandipool / Неутрално
Какви са тея цени не знам. С удоволствие бих надцакал и ЦЦ, и Цецка, та дори и Веждито с няколко стотин евро за апартамент на Артекс! Нормално продават на 1.6к без ДДС, че и пак на зелено. Едно е сигурно - нашите депутати и министри разбират най-много от недвижими имоти!
(Виж повече >)

Тереза Мей: Не съм готова да отлагам Брекзит отвъд 30 юни

/ Европа 94
Ради Ради / Неутрално
До коментар [#85] от "Nikolai Tsekov": Колега сега разбираш, че съм бил прав през цялото време - за отлагането, за нови преговори, за отстъпки от страна на ЕС. Жалко, че познах, но това са фактите. Между другото, Мей е страшна лицемерка. Непрекъснато обявява на всеослушание в ОК и по света, че тя не може да се съгласи на втори референдум, защото това нарушавало принципите на демокрацията да се гласува отново и отново за едно и също нещо. Тогава защо тя настоява да се гласува в парламента отново и отново една и съща сделка с ЕС?
(Виж повече >)

"Биволъ": Цачева и Рашидов също са си купили изгодно апартаменти от "Артекс"

/ Политика 282
klimentm klimentm / Весело
Напомням за още един измекяр - Владито Горанов който панически избяга от Герб когато не бяха на власт щото "акраните станаха милионери" а той зяпа мухите в НС,а сетне се върна победоносно и сега живей в лукс апартмент( не негов де)!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.