Статистика

  1. 254490 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Богослужението, от което избухна вирусна бомба със закъснител във Франция

/ Европа 29
plamen_b plamen_b / Гневно
БПЦ да си вземе бележка! И да не смята, че Прявославието е единствената "правилна" религия, чиито последователи ще бъдат предпазени от Господ ако участват в службите на Цветница и Великден! Има телевизия, има интернет, използвайте ги за службите си! Сигурен съм, че правителството с радост ще ви предостави безплатно ефирно време по празниците!
(Виж повече >)

Радев: Кризата показа, че хазната е празна

/ България 128
zz_s zz_s / Весело
[quote#93:"zz_s"]пРезиденте, прочети следващата статия https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/03/31/4048767_prihodite_v_bjudjeta_sa_s_blizo_15_mlrd_lv_poveche_ot/ Невероятно вреден човек е пРезидента, ако той дойде на власт с нинова си представям пандемията на икономическия вирус Гечев[/quote] Хе, дневник вече я свалиха статията. Ми не ви отърва ли това, което сте публикували. Важното да се изпълняват медийните заръки на нинов и пРезидента.,
(Виж повече >)

Радев: Кризата показа, че хазната е празна

/ България 128
tda10501756 tda10501756 / Неутрално
[quote#78:"faraon"]Икономиката на България е много зле и още при първия по-сериозен трус се оказа, че няма пари. За капак страната ни не разполага с резерви.Остана единственият изход, а той е нови и нови заеми, които за съжаление са потребителски, не за развитие и растеж. Ясно е, че липсва визия за бъдещето на икономиката ни.[/quote] Всичката тази информация я взе от сайта на БНБ или от Позасрано 20 или президентството?
(Виж повече >)
Коментари ()
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.