Но да приватизираш, когато Европа се отърсва от отровната си плесен, когато милиони се раздават това е песен, да това е песен!

Статистика

 1. 222971 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Западът превръща Балканите в плацдарм срещу Русия, обяви Лавров

/ Свят 101
samoedin samoedin / Неутрално
"Западът предприема упорити опити да превърне Балканския полуостров в плацдарм срещу Москва. Това заяви министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров в интервю за сръбски ежедневник, цитирано от TACC." За плацдарм четем обяснението : Във военната терминология, плацдарм (на френски: place d'armes - буквално: място за събиране на войските) се нарича територия (или части от територия), използвана при подготовка и нападение над противника, в качеството си на база за съсредоточаване и разгръщане на въоръжените сили. Може да има голямо стратегическо или оперативно значение. Та Германия ( не Запада !) действително е нападал СССР тогава по време на втората световна война . Плацдарм обаче далеч не е Балканският полуостров. А Балканите е едно от последните места, които ще използва " Запада" ако реши да предприема някакви действия - предполага се военни, срещу Русия . Не ми е ясно кой по - точно от " Запада" щял да напада Русия. Голямата болка на руснаците е, че всички балкански държави дават мило и драго за да влязат в ЕС! Разбирам ги - мъка голяма за тяхните имперски амбиции е това.....А иначе самата Русия има богат опит по нападане на съседите си. В момента точно това се случва в съседна Украйна !
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4011 Неутрално

  Авторът явно е фен на пролетарската поезия !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.