За последен път ти помагам.  Ше помагаш,малко ли яде и пи  на наш гръб. Внимавай, следващият не пие.

Статистика

  1. 289793 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Цацаров залага на Гешев, управляващите бързат "максимално" със законите за смяната им

/ България 15
SSS SSS / Неутрално
[quote#7:"Изгубеният"]За съжаление леко и мазно Цацаров ще им го набие четвъртит. Що му трябваше на Прокопиев толкоз да бърза?[/quote] Тия порнофилми сме ги гледали, в главната роля е деспотичният [email protected]ч Баце Бибитко от село Банкя. Цацата, поради анатомични особености , още не се снимал. По статията - аз още не мога да разбера, защо тази комисия трябва да бъде разделена на две и точно какви ще ги вършат и двете комисии. Това с отнемането на незаконното имущество звучи доста старнно. Ако имуществото е от престъпна дейност, то трябва да има окончателна присъда. Т.е. трябва да се чака да мине делото. Ако не е от престъпна дейност, то от какво ще да е незаконно? Изобщо доста интересно е какво ще запишат в закона...Да не стане така, че да направят две комисии, дето си бара балдърите и накрая нищо.Тези паралелни квазиюридечески структури винаги са ми били много странни, след като има налице купчина "репресивни" органи.. Да ги закриват и Цацата да бъде разследван, хич и да не се връща в прокуратурата..
(Виж повече >)

Работа и любов само за неваксинирани: новият паралелен свят

/ Свят 78
wanderer wanderer / Весело
До коментар [#74] от "робин от Крузо": "Хммм... защо трябва да се ваксинирам срещу тези страшни неща" Ами тук ( коментар [#3] от "Роси":; коментар [#37] от "vassilun": Който живее в общество, е отговорен и за другите в това общество! ") си изказват иновативни научни теории, че ако Вие лично се ваксинирате, да речем срещу херпес, цялото човечество вече няма да се заразява с херпес. Сега, въпросът с херпеса седи почти като с Ковида: - 99% от починалите са "с" херпес (не е причина за смъртта, но при остра инфекция допринася за леталния изход); - има и починали "от" херпес (зостер), но както казва министър-председателят Киро Канадеца "ако може да се спаси и един човешки живот, ще ваксинираме цялото население"; - има и ваксини (срещу херпес зостер) - първите три са провалени, защото след шестия месец ваксинираните, изложени на вируса, са се заразили. В момента тече регистрацията на четвъртата ваксина и при новото разбиране за ваксинация (бодене до безкрай) може и да получи разрешение за употреба. Но какво правим, когато няма ваксина (срещу "прост" херпес, грип, ХИВ, аденовирус или мононуклеазен) ... срещу Ковид!? Бодем ли ги хората за постигане на плацебо ефект? Или се търсят предпазни мерки/ефективен метод за лечение? Като проЗД ганьовец зная, че ваксинацията е профилактичен метод за ограничаване разпространението на заразата - прави се на здрави хора и извън епедимична обстановка. А идеите, че след ваксиниране (срещу Ковид) се умирало по-леко или се боледувало по-леко, не ги схващам, особено с тази прецизна научна дефиниция "по-леко" - карантина без болничен лист; карантина с болничен лист; хоспитализация с изписване или дълга хоспитализация с лек летален изход. Да не говоря, че статистика не прави разлика кой как е умрял -леко на кислород или тежко на обтурация. "не съм чел или чул да върлуват въобще подобни страхотии поне последните 32 години!" Ама хората мислят за "страхотиите" дали няма да им се отразят на "светлото бъдеще". Ей на, FDA още се куми дали да разреши за употреба БЦЖ ваксината срещу туберкулоза. На фона на нашата "свръх смъртност" като в случая на туберкулозата отчитаме по 12 хил. души заболели при почти 100% ваксинирано население, в сравнение с двете хиляди заболели американци (без никаква ваксинация), все още смята, че елементарни хигиенни мерки (у дома, на работните и обществени места) са предостатъчни за справяне с мутиралата седем пъти за сто години бактерия.
(Виж повече >)

Работа и любов само за неваксинирани: новият паралелен свят

/ Свят 78
ZEN ZEN / Неутрално
Както аз, така и мои приятели забелязват, че на някои хора, ваксината променя както мисленето, така и психиката. Това обяснява неприкритата злоба, липса на емпатия и толерантност към хора с различно мнение по този въпрос. От друга страна, тази промяна може да е в резултат на промяна във физиката/физиологията след ваксиниране. На последното ме навежда един пример на жена, ваксинирана с Модерна и след втората игла, разви психични проблеми, които на третия месец бяха туширани медикаментозно. Слава Богу, сега е пак нормална, но на медикаменти.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.