Цецо, дай един апартамент от твойте на Горанов! Шефе, като кръстник на мафията ни ГЕРБ, ти му дай

Статистика

  1. 232530 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Цецка Цачева обяви, че всичките й имоти са инвестирани в новия апартамент в столицата

/ България 57
Pandipool Pandipool / Гневно
"Какво значи реална пазарна цена, става дума за средни цени...това е въпрос на договаряне между продавача и купувача. Има имоти, които са купени на по-ниска цена от мен, но не са обект на медиен интерес", коментира Цачева в предаването "Денят започва" по БНТ. Минималната цена на Артекс е над 1000 Евро без ДДС. Какви средни цени и къде? Тя пада много под средните цени за София, няколко пъти под средните цени за Изток и локацията, на която е апартамента! "Окончателния" нотариален акт няма и да го коментирам! Щом според нея е ОК, предполагам това е практика сред политическия елит. Ясно е, че взимат жилища много под пазарна цена и доплащат с пари, които не могат да докажат. Сега ли беше момента? Преди избори? Тези хора са изключително ниско ниво. Цачева едвам изколасала диплома от Плевенския! Добре, че не се добра до президентския пост. Не виждам къде могат да я сложат и защо изобщо е в тея среди! Този пост все едно и го дадоха като утеха! Както виждаме, темата за собствени жилища е изключително чувствителна за гражданите. Хората се заробват с по 20 годишни кредити за 100-110 кв. жилища, докато тези на върха придобиват няколко по 200+ кв, че на места и 400 със заплати от по 5к лв! Нямат наяждане..
(Виж повече >)

Цецка Цачева обяви, че всичките й имоти са инвестирани в новия апартамент в столицата

/ България 57
Darth Plagueis Darth Plagueis / Неутрално
Когато си комунист в чертата, тогава плещиш подобни тъпотии за пазарната икономика. Просто защото не я разбираш. Интересен е въпросът за произхода на парите на Цвъцо.

Цецка Цачева обяви, че всичките й имоти са инвестирани в новия апартамент в столицата

/ България 57
jobssboj jobssboj / Неутрално
Краденето у нас основно е извън страна в офшорки. Ако се разкрият сметките на водещи политикани, прокурори, съдии, министри и техни роднини в офшорки ще стане страшно защото става дума за милиарди. Тези апартаменти са само трохи от цялата сума на окраденото. Но за да стане това държавата трябва да е свободна от мафията и това няма как да стане чрез избори.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.