- Следващият

Статистика

  1. 225454 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Украйна създава църква, независима от руската

/ Свят 59
До руските мекерета До руските мекерета / Неутрално
[quote#4:"Judjuk"]Украйна ще създаде нова църква и ще стане четвъртия Рим. Сред това ще падне като първия и втория.[/quote] А третият какво ще прави? Ще си копа нефта? Дори и на ръка след десетина години, накъдето се е понесъл руският технологичен гений?
(Виж повече >)

Украйна създава църква, независима от руската

/ Свят 59
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
[quote#30:"КА2"]До коментар [#27] от "quatro_4x3":Не само, губят История която в продължение на векове са изкривявали. РПЦ произлиза от Украинската църква а Украинската църква е създадена с помощта на Българската.[/quote] ++++++ Отделянето като самостоятелна на Украинската църква е изключително голям удар за Русия! Последиците предстоят.
(Виж повече >)

Украйна създава църква, независима от руската

/ Свят 59
samoedin samoedin / Неутрално
"Според украински медии се очаква патриарх Вартоломей да предаде Томоса (свидетелството) за независимост на украинската църква на 6 януари 2019 г. Преди това в същия ден в Истанбул трябва да има Божествена литургия, която заедно да отслужат Вселенският патриарх и предстоятелят на местната църква." Примитивните опити на наследниците на Златната татаро-монголска орда в Кремъл да налага имперските си амбиции и експлотира безогледно свободата, честта и достойнството на околните народи, създаде именно днешната независима Украйна, чието продължение съвсем естествено се явява и стремежа да има независима украинска църква ! Всъщност, малко подвеждащо е да се казва, че украинскта църква става независима от руската църква, защото в Русия отдавна това сборище от ченгета, " православни" олигарси и безропотни изпълнители на тъмната воля на повелителят на Кремъл изобщо не е никаква църква, а , както веднъж го определи Спасителят в Светото писание, вертеп на разбойници !!!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.