За няколко мандата повече

Статистика

  1. 232530 Комикса общо
    /
    96 Комикса за деня

Коментари на часа

Стотици хиляди протестират в Лондон за нов референдум за Брекзит

/ Европа 64
Димитър Димитров Димитър Димитров / Любопитно
[quote#10:"eti mehter"]До коментар [#5] от "Noise":Енергията усещаш ли я..... Само че за разлика от нашата, ваща енергия е хаотична..... и не води до нищо съществено..... И у нас излизат милиони по улиците..... но водени и управлявани от един човек.... и то само с един сигнал, намигване или смс.... :) [/quote] Щото сте овце.Скоро пасенето на кози пак ще е престижна професия в анадола... Бе ти усещаш ли се какви дивотии пишеш????
(Виж повече >)

Стотици хиляди протестират в Лондон за нов референдум за Брекзит

/ Европа 64
Манчо Манчо / Неутрално
[quote#6:"Иван К."]До коментар [#2] от "In my world":На там отиват нещата засега , иначе Брекзит ще има рано или късно , британците няма как да останат в ЕС в този му формат и начин на управление. [/quote] Нека британците заявят тази ценна мисла в прав текст и ще излетят от ЕС за 24 часа, след като десните популисти дойдат на власт след изборите. Давате ли си сметка, че тези розововрати свинчоци въртят ЕС на пръста си вече трета година? Давате ли си сметка колко струва тази ситуация на европейския бизнес - прелокации, компенсационни програми, пълна пренастройка и пр? Кой ще плати тази сметка - всички солидарно ли? Мислите ли, че ако сега британците се опитат да дадат заден ход - никой няма да им покаже фактурата за похарчените милиарди? Да напомня на такива дрънкала, като Вас - Бритния бе приета през 73-а по милост. Десет години+ се влачат по корем пред дьо Гол и останалите, за да спасят скапващата се британска икономика. Е, дьо Гол си отива от света и меките китки склоняват. От тогава, до днес британците се възползват от привилегированото си положение, загладиха косъма, но въпреки явните ползи за тях - през цялото време правеха сечено на ЕС, опищявайки света колко са прекарани. По всички възможни начини. И винаги в своя изгода, никога в полза на останалите! На тази ненормална ситуация ще бъде сложен край. Колкото по-скоро, толкова по-добре!
(Виж повече >)

Стотици хиляди протестират в Лондон за нов референдум за Брекзит

/ Европа 64
mavro mavro / Неутрално
До коментар [#25] от "eti mehter": След втората световна война в Европа стигат до извода,че за да има мир трябва да се направи съюз между бившите врагове и най-вече да се интегрират икономиките им така , че на никой да не му хрумне да напада другия.Пример е производството на Еърбъс,пръснато в няколко държави.Умно и работещо! Постигнат е мир и има икономически подем в целия съюз вече много дълго време.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.