Още се чудя ,как кацнах в Президентството? Издигнаха ли ме, спуснаха ли ме.

Статистика

  1. 227720 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

НАТО очаква България да има самолети не само за охрана, казва бивш командир на Алианса

/ Политика 234
Emil Dimov Emil Dimov / Весело
До коментар [#8] от "Пипера е много лют": Това е точно така. Една държава трябва да допринася за сигурността на съюзите, в които членува, а не да е в тежест! НАТО е военен съюз, а не охранителна фирма, както смятат някои! (е в охранителния "мутренски бизнес" сме номер едно!!!!, та всичко се върти около "охраната", щото всички политици у нас, които вземат решенията са добре "охранени" ха-ха-ха?!!!!
(Виж повече >)

Руската армия и полиция ще замени "Макаров" с ново оръжие, функциониращо при минус 70 градуса

/ Свят 55
Radosveta Koleva Radosveta Koleva / Весело
[quote#12:"BiGman1"]До коментар [#10] от "Peni Nikol":[/quote] Сигурно ще избиват извънземните. Защото са зелени. И защото само те могат да оцелеят при -70С. :)))

НАТО очаква България да има самолети не само за охрана, казва бивш командир на Алианса

/ Политика 234
Emil Dimov Emil Dimov / Любопитно
До коментар [#217] от "джендър NATO generals": Пенсионирания генерал е рекламно лице на производителя! (че иначе как, нали неКОЙ требе и тази работа да свърши!) Този самолет, който сте намислили да купувате - "бих дал всичко, да летя с него, дори и десния си крак"?! (пошегува се Брийдлав - голям шегаджия ще излезе тоз' чиляк?), който има над 2500 часа в кабината на Ф-16 като военен пилот. Предлаганите на България изтребители F-16 Block 70 са с пълно оборудване за всички необходими способности. Той акцентира на радара и компютърните системи за огневи контрол. Изтребителите са оборудвани с многоцелевия радар (AESA), базиран на разработки в F-22 и F-35. Безопасността на този самолет е удивителна, това е най-доброто за едномоторен самолет (нещо много важно, на което не се обръща особено голямо внимание?!), което сме имали на въоръжение, каза още Брийдлав. Интересно след като сме "надежден съюзник", защо направо не ни предложат най-новото, има предвид F-35, които не е "претоплена стара манджа" с екстри и не е "едномоторен"?!!!! "Ако се избере нашето предложение, до една година трябва да бъдат изпратени български военни пилоти да бъдат обучени да летят на F -16. Обучението трае между 18 и 24 месеца. И преди да бъдат доставени българските изтребители (разбирай след 1+2=3 г.? може би ще ги имаме тез' "супер модерни машини" ха-ха-ха!!!) , те да бъдат обучени", каза Брийдлав, който е бил командир на базата на САЩ за обучение на пилоти на F -16.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.