- AMAZiNg развод...

Статистика

  1. 232693 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Ердоган може да върне на "Света София" в Истанбул статута на джамия

/ Свят 137
historama historama / Неутрално
До 62, Иво "...Голяма работа, че на ЕДИН от шлемовете му има такъв цитат, нали той му е бил подарен от татарите. Това обаче НЕ доказва, че Александър е бил мюсюлманин! Той ВИНАГИ е бил християнин, служил и защитавал е руското православие! Погребан е според християнската традиция и заради всичките си дела в защита на родината и Християнството след това е обявен и за светец. " Иво, то и руското православие е нещо много несериозно. При всичките християни светците им са разни мъченици, убити, изгорени, разчленени, изядени от лъвове и какво ли не, само руските великомъченици все храбри воини и богатири, клали че клали, убивали че убивали....: Св. Александър Невский, Св. адмирал Ушаков, за Димитър Донский не съм много сигурен, ама пък той имал и татарско име - хан Тохтамиш. То не се знае и дали оня идиот от Крайстчърч няма да стане руски светец?
(Виж повече >)

Ердоган може да върне на "Света София" в Истанбул статута на джамия

/ Свят 137
historama historama / Неутрално
[quote#100:"Patsis"]До коментар [#64] от "mitko11":Е, малко ли християнски князе са били османски васали сто години по-късно?Вкл. възпетият в епоса Крали Марко! Че и Иван Шишман е бил османски васал.[/quote] не смесвай понятията "монарх - османски васал" с татарски бирник, какъвто е бил Ал. Невски
(Виж повече >)

Европейският парламент реши в сряда да гласува спорния пакет Мобилност (обновена)

/ Европа 200
historama historama / Неутрално
До 2, циника "...Наистина ли Светослав Малинов го е нямало на гласуването? Тогава, стига му толкова в Брюксел..." и защо смяташ, че защитата на каузата на няколко фирмаджии с неясен капитал, ферарита и бугати вейрон трябва да става национална кауза? Макрон защитава много повече интересите на българските шофьори, отколкото правителството ни и разни патрЕоти евродепутати?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.