Томосите падат, падат от небето...

Статистика

  1. 227880 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Франция глоби "Гугъл" с 50 млн. евро за нарушаване на GDPR

/ Свят 27
tsyrvulan tsyrvulan / Неутрално
До коментар [#7] от "popovski31": За съжаление, СуратТефтера могат да следят активността ти и да ти създадат профил дори и без да си техен потребител. СуратТефтера има огромна мрежа. Тия до колкото съм чел са дори по-лоши от Гугъл.
(Виж повече >)

Еврокомисията подготвя остри критики срещу България за продаването на паспорти

/ Европа 35
МОЙШЕ   ТОЛКОЗ МОЙШЕ ТОЛКОЗ / Весело
[quote#26:"deutscher._"] Нищо не знаят нашите управници въпросите за даване на гражданство в ЕС , а и опит нямат и мерят с различни аршини .Нямам особено желание да споделям лични неща , но Като изключение само ще кажа , получих немско гражданство едва след 10 години живот и работа в Германия и то като двойно на българското след като представих документи че българското правителство не ме освобождава от българско гражданство след нарочна за това молба.Но това беше отдавна - по комунистическо време !Сега вече двойно гражданство не дават ! ![/quote] Айде бе, сИрЮзно😀?!? Доколкото помня-по време на соц'а западняците даваха "гражданство" на ВСЕКИ който поиска "политическо убежище". Е, чакало се е по дълго за САЩ, и може би Германия+ЮКа (познати са чакали до 6 месеца за САЩ), но за Канада и Австралия им го давали почти веднага. Веднага...след месец два в "лагерите за политически бежанци"! ЕГАСИ и "лагерите"😀😀😀 Бях на "посещение" на един такъФ в Италия. "Новобранците" бяяха в едно бившо училище превърнато в интернат. Разписваха на изход и вход на входа на двора, кой' не го мързеше бачкаше нещо "на черно" в нкое магазинче/пазара. "Ветераните" (чакащи визи за САЩ) бха в един не лош хотел, по двама в стая за без пари. ВСИЧКИ (които искаха де) се хранеха 3 пъти на ден в столовата в "интерната". Е, с джобни пари беше кофти-едвам им стигаха за кутия цигари на 4 дена, поркане....зАбрави! Но хора 'Оправни (предимно чехи и малко поляци+унгарци) НИКОЙ не се оплакваше! До коментар [#26] от "deutscher._":
(Виж повече >)

Разбунтувалите се срещу президента на Венецуела военни са били арестувани

/ Свят 9
ь ь / Весело
[quote#3:"angeles"]....колкото и да му е неприятно наТролисимуса в първия коментар![/quote] За всеки има място под слънцето. Да бъдем толерантни фили и фоби разни ... не само към педалите :) Някои си падат по Путин, други по Мъдуро, само наще русофили ... и по двамата ... а едно време и по другаря Луис Курвалан със сигурност :)
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.