СтаниШеф... и направи Елена Милиончева...

Статистика

  1. 258440 Комикса общо
    /
    53 Комикса за деня

Коментари на часа

Ревизоро: Държава в държавата издава разрешителни за отпадъци "на килограм"

/ Зелен 30
ironhorse ironhorse / Неутрално
Назначеният от днес зам.-министър на МОСВ Славея Стоянова е от 2015 година и до момента заема длъжността директор на дирекция "Управление на отпадъците и опазване на почвите" в Министерството на околната среда и водите. Да питам Ревизоро, ако е прав, тази Стоянова що е чинила?, а не е озаптила РИОСВ ? Това назначение е толкова скандално, както на Пеевски за ДАНС. Стоянова е била метреса на Валентин Захариев и благодарение на това, директор на ОЦК Кърджали. Т.е кадър на ДПС. ВМРО горко ще плачат за назначаването на тази палава женица. ВМРО Е В КОАЛИЦИЯ С ДПС! През 2013 е кандидатствала за директор на РИОСВ Хасково, но ГЕРБ Хасково са скочили като попарени. Палуванията почват откакто е назначена за еколог в ОЦК Кърджали. Тази Стоянова е пряко отговорна за екокатастрофата в Кърджали, предизвикана от ОЦК. Борисов и той ще ди хапе ръката, за положеният подпис под това назначение
(Виж повече >)

Обвинения, сарказъм, ехидност - Китай показа друго лице след протестите в САЩ

/ Свят 96
tos_buratino tos_buratino / Неутрално
САЩ толкова задобряха в подпалването на цветни революции за да свалят неудобните от власт, че чак се чудя, а дали не се изхитриха да използват метода и на своя земя. За да бутнат Дончо, да речем.

Обвинения, сарказъм, ехидност - Китай показа друго лице след протестите в САЩ

/ Свят 96
grayeagle grayeagle / Неутрално
https://www.youtube.com/watch?v=-udKHIjs3bA https://www.youtube.com/watch?v=_p3bBiuCH-g https://www.youtube.com/watch?v=gkrBiF9bzGs Това, в Китай а и у нас няма да стане. Черните не стават за държава- те си живеят по техен си начин. Невидими са тия, които купуваха пушки и автомати. Къде сте , бели войни, тихо се криете някъде.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.