Всеки ритник отзад е крачка напред.

Статистика

  1. 274668 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Според съда Горанов и комисията по хазарта са бездействали необяснимо спрямо Божков

/ България 47
vassilun vassilun / Гневно
"Нормата на Закона за хазарта е прилагана неправилно и от Държавната комисия по хазарта, и от министъра на финансите в продължение на твърде значителен период - повече от 5 години - спрямо обществения интерес и легитимните очаквания на гражданите за законност от държавните органи, включително и от организатора на играта" Някой вярва ли, че Влади Горанов съвсем случайно не е забелязал липсата в бюджета на едни десетки милиони годишно? И така в продължение на повече от ПЕТ години?! Каскет, къде си? Това разследване ще си го причиниш ли?
(Виж повече >)

Според съда Горанов и комисията по хазарта са бездействали необяснимо спрямо Божков

/ България 47
Gopeто Gopeто / Неутрално
Съдът е доказал, че Васил Божков заедно с шофьора на джипката и другото слугинче на Пеевски - некадърният финсаст Горанов заедно са пълнили едни чекмеджета и пачки. Дано по-скоро разкараме каскета, та прокуратурата да приеме сътрудничествотот на Божков.
(Виж повече >)

Карта на деня: пет области с рязък скок на заболеваемостта от COVID-19 за седмица

/ България 18
meteowrite meteowrite / Неутрално
До коментар [#8] от "КМЕТ В СЯНКА": Ами да, макар и да е трудно да се каже с точност какъв ще е дълготрайният ефект от такива лезии по белодробния паренхим. За сега не изглеждат добре нещата, като има сведения за хора които не възстановяват сатурацията на 02 в кръвта, траен задух и редица сърдечно-съдови усложнения. А дали някой ще имат такива последствия - за сега като гледам е хвърляне на зарче.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.