Не ни стигна времето да направим  България на три патриота.

Статистика

  1. 234611 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Стандартът на живот на българина продължава да се подобрява

/ Анализи 221
pamela pamela / Весело
[quote#131:"Дедо Крум"Това, което ви изреждам, е нормална уикенд-екскурзия за всяко френско, швейцарско, германско, английско семейство, (редувано от нормалните семейства поне пет пъти в годината и в други европейски културни градове), рекламиран пакет във всяко туристистическо списание за средния западняк. [/quote] Я пак! Статистиките на средните заплати в западните държави не водят до такива изводи. Примерно, с 60 000 евро годишен доход на семейство тези екстри, които си ги изброил въобще не са по възможностите на средния гражданин, а от високата средна класа нагоре, с доходи минимум 250-300 00 евро годишно. Богати хора на Запад колкото искаш, но те не са толкова видими, както в България. Да не забравяме и високите данъци, намаляващи значително разполагаемия доход. Така, че средният западняк наистина пътува много, но с евтините авиолинии, отсяда в по-скромни хотели и се храни в средна ръка ресторанти. Както по-горе отбеляза, в луксозните хотели винаги има стаи. Защо? Защото не са по джоба на средния гражданин.
(Виж повече >)

Стандартът на живот на българина продължава да се подобрява

/ Анализи 221
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#131] от "Дедо Крум": "... да се вдигнеш с най-скъпия полет в петък следобед, да летиш , примерно за Милано , да се пътуваш до града с такси, да отседнеш в много скъп хотел, където винаги има свободни стаи, да вечеряш със семейството си в някой скъп ресторант, на другия ден да посетите музеите, катедралата, да похапнете ордьоври и морски деликатеси хппо италиански рецепти, да си починете в хотела и надвечер да се преоблечете с официалните тоалети от по 3000 евро, обувките от по750 евро, да идете на представление в Скалата ,а сетне да се отбиете на омари и италиански вина в някой от луксозните ресторанти, с които е бъкано наоколо." Дедо Круме, досега повечето пъти съм бил съгласен с теб, но мога да те уверя, че това, което си описал, е по силите на 5-10% от населението на западния свят. Т.нар. "средна класа" си харчи много по-внимателно парите. И едни обикновени обувки на Запад (имам предвид добри марки като Саламандер, Геокс и Еко) изобщо не струват 750 евро, а стотина евро средно (Саламандер) и 150-200 евро (Геокс). Казвам ти го като пътувал човек.
(Виж повече >)

Стандартът на живот на българина продължава да се подобрява

/ Анализи 221
bez_ime2 bez_ime2 / Неутрално
[quote#149:"Norman Granz"]До коментар [#142] от "bez_ime2":"На това му се вика одухотворен и осмислен живот... :)"Като на оня с големите букви и многото препинателни знаци, дето разправя, че при соца било "ядне и пиен на корем, без пари".Т.е. крадене на поразия.Всеки с идеалите си.[/quote] Ако е бил партиен секретар на ТКЗС...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.