Май ще трябва да гоним, Цецо. Ми шефе ..aко нещеш нас да изгонят

Статистика

  1. 234538 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Вишеградската четворка смята, че Франция предлага вредни за ЕС протекционистки мерки

/ Бизнес 12
Lou Lou / Неутрално
Вишеград? Защо чехите предадоха каузата на 10-те източноевропейски държави, които се опитваха да блокират разглеждането на Мобилния пакет "Макрон"? Защо Унгария също предаде каузата и не блокира пакета? Вишеград се държаха като типичен централноевропейски съюз - следваха си интересите на региона и зарязаха източните си съюзници. Днес Вишеград смятал, че Франция налага протекционистка политика. Ами, прави са. Така е. Къде спаха, когато трябваше да блокират разглеждането на пакета?
(Виж повече >)

Вишеградската четворка смята, че Франция предлага вредни за ЕС протекционистки мерки

/ Бизнес 12
vassilun vassilun / Неутрално
До коментар [#1] от "hhhuuunnnn": Да, бе, да. Демократична България са комунисти, а гавазинът на Тато е десен? На Нинова "демокрацията и отне много", но е демократ, а? Къде ви намира Кутев такивя? Мисля си, че Кутев единствен разполага със списък на онези 80%!
(Виж повече >)

Велислав Минеков: Бих желал броят на гражданите да превишава числеността на овцете

/ Анализи 197
Coldplay Coldplay / Весело
[quote#176:"Росен съм аз а Путлер ще капитулира"]До коментар [#168] от "Coldplay":На Тато паметника го е правил баща му.Както и паментци на антифашисти.....дето не са съществували.Също така и барелев за летящата чиния на комуноидите на Бузлуджа.Правил е и хубави работи.Бил е в близкото обкръжение на Т. Живков...."ловците".Не мога да намеря кой Минеков беше и депутат при соца. Ама беше със сигурност соц депутат.[/quote] Така де и аз това казвам - Величко Минеков.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.