Генерирането на правилни фейкнюзове  се нарича борба с фейкнюзовете.

Статистика

  1. 267523 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Рекорден брой новозаразени с коронавирус за последното денонощие

/ България 87
Kiril.Mitov Kiril.Mitov / Неутрално
[quote#52:"Daria "]Интересно какъв е смисъла да се брои колко заразени има и да се публикува? Само нарочно псникьосвате хората с глупости. [/quote] По-интересното е какъв е смисъла всеки ден да постваш един и същ въпрос? Като не виждаш смисъл, не чети статии за коронавирус бе!
(Виж повече >)

Рекорден брой новозаразени с коронавирус за последното денонощие

/ България 87
koz koz / Неутрално
[quote#61:"Kiril.Mitov"]По-интересното е какъв е смисъла всеки ден да постваш един и същ въпрос? Като не виждаш смисъл, не чети статии за коронавирус бе![/quote] Daria е трол (мъж). Той е на работа. Безсмислено е да спориш с него.
(Виж повече >)

Рекорден брой новозаразени с коронавирус за последното денонощие

/ България 87
FvH FvH / Гневно
[quote#52:"Daria "]Интересно какъв е смисъла да се брои колко заразени има и да се публикува? Само нарочно псникьосвате хората с глупости. [/quote] Да, далеч по-смислено щеше да е се публикуват историите на хора, които в последните 4-5 дни са опитвали да намерят легло в болница за близък. Как търсят връзки с доктори и директори на болници все едно сме се върнали 20-30 години назад. Как шеф на голяма компания трябва лично да звъни по болниците на директорите, за да приемат (напълно непознат) негов служител с дихателна недостатъчност. Как линейките обикалят с часове и търсят място на някой и накрая го връщат вкъщи. Как изобщо не искат да вземат човек с двойна пневмония, защото няма положителен тест (в последствие починал). Как РЗИ казва, че не било вярно, че нямало свободни легла в болниците... имало още 1500 ... ама никой не ги знае къде са. Абе важното е да не се паникьосваме, всичко е цветя и рози. Следващите 10 дни ще го покажат.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.