Какво имаш против Кьовеши? Аз харесвам по-дребнички жени.

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

България ще трябва да отговаря и пред европейски институции за провала с ваксинирането

/ България 45
Green Day Green Day / Неутрално
БХК и Отворено общество сте позор за България, както очевидно България е позор за вас. Единственият въпрос е защо сте още тук при простия невакснат Ганьо, вместо да се приютите при цивилизованите защитени либерали, които ви пръкнаха. Явно мразите държавата си, тя пък ни най-малко не се нуждае от вас, така че... довиждане!
(Виж повече >)

България ще трябва да отговаря и пред европейски институции за провала с ваксинирането

/ България 45
атанас атанас / Неутрално
Ей... Яко! БХК признава, че: Според жалбоподателите хиляди български граждани с предлежащи заболявания или на възраст над 60 години са можели да избегнат тежко боледуване и смърт, ако са били ваксинирани навреме. Въпреки че по исковете ще трябва да отговаря настоящото правителство, те са насочени към действия и бездействия на предходните служебен и редовен кабинети, и отчитат позитивната промяна във ваксинационната политика в началото на 2022 г., уточняват от организацията. Ако трябва да пазим " хиляди български граждани с предлежащи заболявания или на възраст над 60 години", то защо няма жалба срещу дискриминация на по-младите от 60 и без предлежащи заболявания, насилствено ваксиниране без смисъл за тях(не боледуват тежко и не умират), локдауни, съсипване на бизнеси и т.н.?
(Виж повече >)

Проф. Георги Момеков: Поглъщането на хлорен диоксид може да има дългосрочни вреди върху здравето

/ Здраве 39
pariah pariah / Неутрално
'КЪВ КРЕТЕН трябва да си, та да пиеш ClO2??? При наличие на толкова полезна информация в днешно време, на ръка разстояние, колко прост трябва да си, за да не можеш да си подбереш източниците така, че да не се отровиш като питекантроп? КАЖИ ЧЕСТНО?!?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.