Изпитвам носталгия по парламента...

Статистика

  1. 232591 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Тръмп не е заговорничил с Русия, заключи разследването на Мюлър

/ Свят 129
Lemmy Lemmy / Весело
След повече от 2 години непрекъснати конспиративни теории, подклаждани от CNN, MSNBC, Buzzfeed и останалите основни медии, както и ежедневните лъжи и инсинуации от демократите във Вашингтон и местните меки глави, докладът на Мюлер доказва това, което онези от нас с нормален разсъдък и досега знаеха, че е имало ZERO сговор с Русия.
(Виж повече >)

Тръмп не е заговорничил с Русия, заключи разследването на Мюлър

/ Свят 129
Against China Against China / Неутрално
[quote#45:"vesolr"]До коментар [#32] от "Practic":Това е така, но в случая Тръмп има правото да се чувства победител защото не е доказано сътрудничество (според обобщението), което беше главният въпрос на разследването. А какво ще стане в Камарата на представителите - ще има плюнчене и изслушвания, подобни на сагата с Клинтън и нейните мейли, заради които републиканците разтягаха локуми с години. Което лесно може да бъде туширано с плач "лов на вещици".[/quote] Антитръмпънар,какво стана бе" умник"???Нали плямпаше,че Тръмп имал връзки с Русия и са му помогнали да спечели изборите?>????Обърна палачинката...Още много неща ще ти светнат,но ще е късно за тебе...В траур си....Хаха....
(Виж повече >)

Тръмп не е заговорничил с Русия, заключи разследването на Мюлър

/ Свят 129
Darulio Darulio / Весело
До коментар [#55] от "Practic": Направо НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ. А тогава колко смях ще падне... Ахахахахахаха Клоуни, две години ни забавлявате. Живи и здрави да сте, още шест ще ни радвате.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.