Ало, Бърза помощ ли е? Много бързо ми трябват 100 000 лева.

Статистика

  1. 232591 Комикса общо
    /
    61 Комикса за деня

Коментари на часа

Тръмп не е заговорничил с Русия, заключи разследването на Мюлър

/ Свят 123
zyb18561487 zyb18561487 / Неутрално
[quote#55:"Practic"]Смирено ще напомня на ухилените позитано-врещатели, путин-обожатели и патреотични партенко-обуватели, че Конгресът прие с 420 на 0 (нула) двупартийна резолюция за общодостъпност на доклада. И не забравяйте, в правомощията на Робърт Мюлър влиза и правото да направи тематични препратки до Окръжния съд на Съединените щати за южния окръг Ню Йорк (SDNY ) !И още нещо, но в друг пост, за да асимилирате по-добре казаното, драги другарки и другари ! [/quote] Ами аз това чакам, да го публикуват, за да ви се смеем още повече.
(Виж повече >)

Тръмп не е заговорничил с Русия, заключи разследването на Мюлър

/ Свят 123
Noise Noise / Неутрално
Ех, а беше време , когато мечтите се лееха безплатно из Форумето..А днес, а утре , още малко остана и гадното оранжево ще да бъде импийчнато и унизено..А демокрацията, пардон, демократите, ще победят..Не губете вяра, другарЕ!Иде Окасио Кортес с раздрана риза и само е необходим един нов Дьолакроа, да увековечи момента! Венсеремос, другарЕ!
(Виж повече >)

Тръмп не е заговорничил с Русия, заключи разследването на Мюлър

/ Свят 123
Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП / Неутрално
[quote#12:"КретенКилър"]Е да де: Кремъл искал Тръмп да спечели, но Тръмп няма нищо общо.[/quote] Кретенчо /това е ник не обида :) / и аз искам да спечеля джакпота но ако стане /дай Боже!/ това не означава, че тотото са в комбина с мен :) Но както съдя по "мъдростите" които ръсиш тук има пълна хармония между ника и нивото ти.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.