Не ми харесва тук тръгвам към Европарламента.

Статистика

  1. 236968 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Локомотив на влака София-Горна Оряховица се запали

/ България 31
ili71 ili71 / Гневно
Е, благодарение на Станишев и Орешарски не останаха неизгорели локомотиви в България, бе! А Боко пак целият в бяло! Няма ли коѝ да МУ каже “Бяло, бяло, ама ОСРАНО! Едно време цар Борис (Сакскобурггота) бил голям фен на железниците и локомотивите, а сегашният му наследник пък е голям фен на магистралите - мине, не мине седмица и открие 5-6 километра от някоя нова магистрала. Ако например Си Дзинпин страдаше от тази болест, трябваше като Хвърковатата чета на Бенковски да обикаля света и да реже лентички, но не би!!!!!
(Виж повече >)

САЩ публикуваха още 17 обвинения срещу Асандж

/ Свят 113
ili71 ili71 / Разстроено
На хамериканците я Асандж, я ПУТИН им е виновен, но никога самите те - също като наш Боко, на коѝто винаги са му виновни Станишев и Орешарски!!!! Ето сега например, за изгорелия локомотив пак са те, щото тоѝ се занимавал с магистралите, а не с железниците!!!!
(Виж повече >)

Партията на Тимерманс изненадващо води в евроизборите в Холандия

/ Европа 85
Рим Рим / Неутрално
Холандските социалисти, нямат нищо общо с българската бкп/бсп! Разликата е огромна! В България социалисти, в европейския смисъл на тази дума няма! У нас има единствено комунистически остатъци от минало време, изродени в проруски националисти! Подобна е и картинката с Герб! Герб не е нито европейска, нито дясна партия! Основана от "бивши" комунисти, милиционери и простаци, тази червена каста, с популистко говорене и европейски пари за инфраструктура, успя да яхне българския народ, без да е направила за 10 години нито една реформа! Така че, да не се вайкаме за холадците, при положение, че България вече е овладяна от посткомунистите, почти на 100% и заслужено оглавява негативните класации в ЕС!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.