Какво повече от нас  Свалихме и последната риза

Статистика

  1. 237041 Комикса общо
    /
    73 Комикса за деня

Коментари на часа

Какви са финалните прогнози на социологическите агенции за евроизборите

/ Политика 190
Дедов'та Колюуа Унукя! Дедов'та Колюуа Унукя! / Неутрално
[quote#95:"happystory"]Как е възможно след всичките скандали през последният месец, и разкритието за кражба от субсидията преди 2 дни, и хората ПАК да гласуват за ГЕРБ вместо да гласуват за ДБ? Някой може ли да ми обясни ква е тая шизофрения? [/quote] Ми- ако не конкретизираме точно за тези избори- в България има близо 400 партии. На ангро да приемем, че от тях- към стотина- са активни. От 100- има 3 мощни, и 97- екзотики някакви. Ти що си помисли, че от 97 партии (коалиции, платформи)- хората трябва да изберат точно ДБ? Ма щото се обявили за алтернатива? Ми те всички 97 са се обявили за такива. На която и партия да прочетеш програмата- "мед и масло". Накрая пак опираме до клишето за по- малкото зло. Реалността е такава- падне ли ГЕРБ- идва БСП. Справка- "абе- къде е Трайчо", ако разбираш кво намеквам. Трайчо не го знам къде е, ма знам кой е в Президентството. С други думи- логиката на тези, де според теб са шизофреници, е следната- ако не гласувам за ГЕРБ- помагам на БСП. И то си е така- справка- горната справка.
(Виж повече >)

Харви Уанстийн постигна извънсъдебно споразумение за 44 млн. долара

/ Развлечение 11
lustmord lustmord / Любопитно
"...извънсъдебно споразумение за 44 млн. долара за решаване на делото и компенсиране на предполагамите жертви на холивудския продуцент" То вече и за предполагаеми жертви се полага обезщетение?

Другите пейки

/ Новини от вас 14
telqk telqk / Неутрално
До коментар [#4] от "Practic": Всеки който усмива вожда и кохортата му се нарочва за антиевропеец! Добре би било ишиаса и неговата шайка да си свалят розовите очила и да погледната стъкмистиката за поарчени европейски средсва за възхваляване на родната шайка!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.