Ти червен ли си или само буржоазия?

Статистика

 1. 238956 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Светът върви към "климатичен апартейд", предупреди доклад на ООН

/ Свят 112
С Стоянов С Стоянов / Неутрално
И тук се прокрадва някакъв замаскиран като ,,зеем” комунизъм, който ни вменява, че ,,пустите” частници не могат да ни помогнат, а най- засегнати от някакъв бъдещ апокалипсис ще са най- бедните. Разбира се трябва да ни острижат до голо за да могат ,,правилните” хора, да натрупат пари за борба с богатите изедници и да спасяват клетите жертви. Поне го кръстете ,,климатичен армагедон”!
(Виж повече >)

Светът върви към "климатичен апартейд", предупреди доклад на ООН

/ Свят 112
dosetliv dosetliv / Неутрално
И седемте Ангели, които държаха седемте тръби, се приготвиха да затръбят. Първият Ангел затръби, и се появи град и огън, смесени с кръв, и паднаха на земята; и третата част от дърветата изгоря, и всичката зелена трева изгоря. Затръби и вторият Ангел, и като че голяма планина, пламнала в огън, се срина в морето; и третата част от морето стана на кръв, и умря третата част от морските твари, които имаха душа; и третата част от корабите загина. Затръби и третият Ангел, и от небето падна голяма звезда, горяща като светило, и падна върху третата част на реките и върху водните извори; и името на тая звезда е пелин; и третата част от водите стана на пелин, и много човеци умряха от водите, понеже се бяха вгорчили. Затръби и четвъртият Ангел, и биде ударена третата част от слънцето, третата част от месечината и третата част от звездите, за да потъмнее третата им част, та третата част на деня, както и на нощта, да не свети. Затръби и петият Ангел, и видях звезда, паднала от небето на земята; и даде й се ключът от кладенеца на бездната: тя отвори кладенеца на бездната, и излезе дим от кладенеца като дим от голяма пещ; слънцето и въздухът потъмняха от дима на кладенеца. И от дима излязоха скакалци по земята, и даде им се власт, каквато власт имат земните скорпии. И им се каза, да не повреждат земната трева, нито какъв да е злак, нито някое дърво, а само ония човеци, които не верват в затоплизъма. И им се даде не да ги убиват, а само да ги мъчат пет месеца; и мъките от тях са като мъки от скорпия, кога ужили човека. И шестият Ангел затръби, и чух един глас от четирите рога на златния жертвеник, що е пред Бога; гласът говореше на шестия Ангел, у когото беше тръбата: освободи четирите Ангела, вързани при голямата река Ефрат. И бидоха освободени четирите Ангела, които бяха и приготвени за часа и деня, за месеца и годината, за да убият третината от човеците. Покайте се за греховете си, дока е време - бог Затопъл е милостив и ще ви спаси. И да съберете по пеесе евро за начало.
(Виж повече >)
Коментари (2)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4939 Весело

  Добро...

  Стената на срама: Топ 10 на руските тролове във Форума - von_seeckt, Шопов, Julian Mall, Noise, WWW, Taiga, Нормален гланц, Али Ибн Абдул Обстул Бей, Divi filius, qwerty 500....
 2. 2 Профил на Katrinlina
  Katrinlina
  Рейтинг: Неутрално

  Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> http://Sexydrom.com

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.