Цецка бих я взел секретарка само ако може да смята

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Ирландия отменя почти всички ограничения заради големия брой поставени бустерни дози

/ Свят 86
Gantscho Ganev Gantscho Ganev / Неутрално
Самите ,, готвачи" сигурно не са разчитали, че ще имат такъв масов и световен успех, всичкото това с помощта на политиците, които сякаш само това чакаха, целият свят-един голям 5 звезден ресторант, със 3 штерне готвачи.
(Виж повече >)

Нидерландия изпраща два F-35 в България заради кризата с Украйна

/ Свят 309
kahles kahles / Неутрално
[quote#296:"MilliVanilli"]Пич, ама Русия не се възпалява, че НАТО си мести танковете на 250 км. от руската граница. (Прибалтика) Докато НАТО се възпалява, докато Русия поставя танковете си на 250 км. от границата на една (не)Натовска страна (Украйна)[/quote] Лъжеш. Възпалява се. И поставя ултиматуми танковете на НАТО да не отиват в определени натовски страни. А ако са там, да се махали. За по-голяма тежест на ултиматума, дребничкият диктатор в Кремъл тропка с краче, обуто с обувчица с висок ток...
(Виж повече >)

"Този фарс е пореден", или как Корнелия Нинова подаде оставка, но остана лидер на БСП

/ Политика 105
Petleshev Petleshev / Неутрално
До коментар [#63] от "doctor.no": Всичко зависи от това, какво ще стане с Гешев. Аз не съм убеден все още, че ще го съборят. За да го няма ГЕРБ, тази властова коалиция трябва да е брутална и да действа със сила. Каквото и да си говорим, ГЕРБ натрупа големи пари и може да обещава и да подкупва. Само с благи приказки не става. До пролетта не са ли разкарали знаковите ГЕРБ-ери от високите длъжности по места, значи няма да направят нищо. До година или две, ако няма министър от ГЕРБ в затвора, от тази коалиция нищо не става...!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.