НА ПАРТИЕН КОНГРЕС

Статистика

  1. 288064 Комикса общо
    /
    13 Комикса за деня

Коментари на часа

Германия изолира неваксинираните и подготвя задължително имунизиране

/ Свят 105
атанас атанас / Неутрално
До коментар [#66] от "von_seeckt": Всъщност има. Уплашени са хората да не се вдигнат за всички лъжи досега и съсипването на икономиката. Затова почват до откат да натискат за същите глупости. Видяха, че двете дози работят пряко сили до 6 месеца, решиха да бустеризират. Видяха, че 70% ваксинирани никак не пречат на вируса, а даже повече разнасят, набедиха неваксинираните. Локдауните съсипаха икономиката и ядосаха хората, как да обяснят защо правят нови и нови? А на всичкото отгоре им хареса да се чустват с все повече контрол, какъвто досега са нямали заради разни конституции, харти, опозиция... Въпросът е дали ще се стигне до катарзис подобен на този от 1944-45 в Германия, която тогава минава по същия път, 1989-1990 в Източна Европа или ще продължи в нов ред, за какъвто политиците мечтаят. Да не забравяме, че Канада и Австралия направо започнаха с военни положения и концентрационни, опа, карантинни лагери.
(Виж повече >)

Германия изолира неваксинираните и подготвя задължително имунизиране

/ Свят 105
von_seeckt von_seeckt / Неутрално
[quote#81:"Роси"]Достатъчно чакаха хората сами да се убедят. Но обстановката се усложнява, викачите срещу ваксините се увеличават, антиваксърите получават трибуна , за да си говорят всякакви безумия и то хора, без никакви познания в тази област.[/quote] Роске, ти се нуждаеш не от бустер срещу Ковида, а от такъв стумулиращ растежа на мозъчни клетки.
(Виж повече >)

Германия изолира неваксинираните и подготвя задължително имунизиране

/ Свят 105
otrqdnik otrqdnik / Неутрално
Не разбрах как немците обясняват, че миналата година без ваксинации заболеваемостта беше 3 пъти по-ниска? Според здравата логика трябва да затворят само ваксинираните. Ако са забелязали статистиката 95% от починалите са на над 50г. Затова трябва да забранят излизанията на ваксинирани над 50г хора, ако държат на логичния медицински разум. Ако целят да купуват нови ваксини, могат да го направят и без затваряне, ако целят да набучат със неизвестна субстанция максимален брой хора поради някакви неизвестни причини, тогава трябва да направят точно това, което са решили...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.