Цв.Цв. се учи от мен #КОЙ ... и аз отоварях:           СЛЕДВАЩ ВЪПРОС

Статистика

 1. 245623 Комикса общо
  /
  52 Комикса за деня

Коментари на часа

Константин Папазов на велоалея - между "Бягай, не се обаждай" и "Извинявай"

/ Спорт 50
sa6 sa6 / Неутрално
До коментар [#18] от "Dankol": То затова се спира на велоалея, щото там карат "пъпчиви 30 годишни. Ако спреш в лентата и блокираш пътя на някоя черна лимузина, дето бърза, ще слезе и ще те пребие като куче, да научиш "закона" в нашата държава.
(Виж повече >)

Константин Папазов на велоалея - между "Бягай, не се обаждай" и "Извинявай"

/ Спорт 50
Дългия Дългия / Любопитно
До коментар [#18] от "Dankol": Щом си в нарушение ще те снимат и ще те дават по всички национални телевизионни канали, та да се научиш, че освен права имаш и задължения, ясно?

Константин Папазов на велоалея - между "Бягай, не се обаждай" и "Извинявай"

/ Спорт 50
traveler1 traveler1 / Неутрално
Ежедневно карам по велоалеите в Пловдив между 10 и 25-30км, къде по работа, къде по други нужди. На кола не ми се качва вече и ми се повдига като се сетя с какви ще си имам работа. Последната седмица два пъти ми се наложи да карам кола и двата пъти едвам се разминах да не ме ударят само благодарение на късмета и бързите ми реакции. Но за съжаление и с велосипеда имам проблеми макар и доста по-малки. Последно преди няколко дни точно пред мен на кръстовище един млад шафьор с цайси и Воксхол астра почти отнесе завивайки на ляво велосипедиста идващ срещу него - не го бил видял. За карането по влеоалеите вкл и тези дето се по тротоарите вече дори не правя забележки, щото на дебил каквото и да му кажеш той или няма да те отбележи или ще ти каже "Къде караш бе?" - така както се обърна към мен един такъв седнал в таралясника си , доде се разминавахме по една велоалея намираща се пак на тротоара... Болен народ!!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.