И политам баце!

Статистика

  1. 278669 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Над две трети от българите са готови да се откажат от ваксиниране

/ Свят 192
emil emil / Неутрално
Българите сме широко отворени за чудеса, конспиративни теории, слухове и.т.н. Общо взето сме всеядни и всичко поемаме. Няма значение дали са следи от самолети, извънземни НЛО, некацания на луната и др. Добре би било ако малко се вглеждахме и оценявахме и фактите. По-долу съм сложил три линка. Първите са за кривата на заразените в Израел и Малта които успяха да ваксинират практически цялото население. Добре се вижда как за кратък период броят на заразените пада почти до нула. Третият лин е за това какво се случва в страната на Тома-неверни, т.е. у нас където 2/3 от населението са разбирачи и отворковци. https://epidemic-stats.com/coronavirus/israel https://epidemic-stats.com/coronavirus/malta https://epidemic-stats.com/coronavirus/bulgaria
(Виж повече >)

Над две трети от българите са готови да се откажат от ваксиниране

/ Свят 192
Toshko Afrikanski Toshko Afrikanski / Неутрално
[quote#167:"Alarmstufe Rot"][/quote] Основната причина хората да умират от лечими болести е небрежността към собственото здраве. --------------------------------------- Точно така е и това най-силно важи за булгаристанеца. Булгаристанеца харчи хиляди годишно за колата си, за нов телефон, за цигари и поркане, но му се свидят петдесетина лева за профилактичен преглед, щото се има за безсмъртен здравеняк и кофтите неща се случват само на другите. Но когато най-накрая се почувства зле, отиде да се прегледа и му открият заболяване в напреднал стадий, почва да реве как няма държава и колко е онеправдан.
(Виж повече >)

Над две трети от българите са готови да се откажат от ваксиниране

/ Свят 192
Todor Kitov Todor Kitov / Неутрално
[quote#156:"Х"]И с тази точка, че си запознат с рискове, които изникват постфактум, какви претенции ще имаш?[/quote] Никъде не се споменават "рискове, които изникват постфактум". Четете бе!
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.