Схемата с ТЕРАСИТЕ е  вече разКОНПИрирана, трябва ни нова схема

Статистика

  1. 245296 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Расизмът е вече навсякъде в българското общество

/ Анализи 21
Hawaii Hawaii / Любопитно
[quote#11:"Котаракът на Шрьодингер"]Доста пресилени обобщения... Лично аз не се имам за расист, нямам такива впечатления и за моите познати. Българинът може да бъде обвинен в какво ли не, но расизма не е едно от тях. Дори сред младите и футболните фенове, расизмът е по-скоро поза, отколкото отношение. Относно ромите пък отношението е по-скоро плод на битов реализъм, отколкото на расизъм. [/quote] +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Точно така е. В момента тече АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ, целящо ДА ИНФИЛТРИРА в иначе толерантното от векове българско общество НАЙ-ГАДНИЯ РУСКИ ЧЕРНОСОТНИЧЕСКИ РАСИЗЪМ и НАЦИОНАЛИЗЪМ. Не се щадят пари и ресурси. Интересно дали този БОЛШОЙ ТЕАТЪР ще мине като за начало пред Британските медии и Общество.
(Виж повече >)

"Опозорени". Как расизмът излезе на светло, докато се правехме, че го няма

/ Анализи 20
Hawaii Hawaii / Неутрално
[quote#6:"Костадин Иванов"]По принцип не се интересувам от футбол, но тукашното самозаливане с помия ме издразни и ще почна да ви напомням истински футболни драми. Като начало Хейзъл и Хилзбъро. При втория инцидент загиват 96 човека, ранените са 766, но важното е, че няма обидени африканци, всички жертви са бели, слава Богу. Пък и не се случва в България.[/quote] Голямата разлика между "там" и "тук" е, че след Хейзъл и Хилсбъроу, АНГЛИЙСКИЯТ ФУТБОЛ и ЗРИТЕЛИ СТАНАХА ДРУГИ. Сега английските стадиони са една идея по-приличащи на оперни зали, отколкото на фазанарии, каквито продължават да са българските. Сега в английски стадион няма да видиш никой от низшите форми на живот, каквито са "ултрасите" на българските мутро-отборчета
(Виж повече >)

Русия обясни на Турция докъде може да стигне в Сирия, САЩ не изключиха още санкции

/ Свят 15
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#1:"aleks ivan"]Т.е. само малко да влизат 🤔[/quote] В детско-юношеските ми години слушах, без да разбирам - и аз не знам как съм го запомнил, скандалът, който една майка вдигаше на разреваната си дъщеря: "Как тъй ти обещал, че само главичката, ма! Ти не знаеш ли, че онова му нещо рамене няма?"
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.