Шеф Цацаров: Мога да сготвя всеки с всичко, с подправки и без подправки при финансови добавки...

Статистика

  1. 234977 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Радан Кънев: България е малка, колкото политическият капацитет на Бойко Борисов (допълнена)

/ Политика 322
Таралеж Таралеж / Неутрално
Бат ви Бойко май се радва на всенародна “подкрепа” във форума? Що ли? Май от отборът юнаци около него не останаха много без съмнения за корупция? Българинът подкрепя корумпирани политици ли? Нещо не ми се вярва. Или са платени клакьори, или са фенове с добре изгладени гънки? Или???
(Виж повече >)

"Грийнпийс" иска да се спре разрешителното за изгаряне на боклук на ТЕЦ "Бобов дол"

/ Зелен 12
КМЕТ В СЯНКА КМЕТ В СЯНКА / Гневно
До коментар [#11] от "venelingeologia": Отиди и питай живеещите в близост и ги убеди ако можеш. Може би си много смел и ще го направиш? Може би ще им обясниш колко безвредни и дори полезни са диоксините за тях и децата им и как НЕ причиняват рак и генетични заболявания и малформации !!!
(Виж повече >)

Списък с клиенти на "Артекс", попаднал в медиите, вкара прокуратурата в обяснителен режим

/ България 52
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION Корнелия пардон Клавдия: излишна паника за нещо което не можеш да си представиш. Тех, "хора с пари" огромни, не ги мисли. Ще намерят начин да привлекат юридически съветници. Личните данни на собственици на частни имоти са пулично достъпни, в регистър. Или не са? Ако са, другото в случая не е извор за тревога. Една строителна фирма, ако за половин година, цяла или две (или повече, в Златния век) ако не сложи Информационна Табела на строежа с любезна информация за клиенти, минувачи и въобще отворено за публичното общество (а и за себереклама), пиши я много рядка рядкост, в сива икономика. Пристижната - строител на Златен век и на престижни оазиси "Артек" в ексклузивни зони, Не е рядка рядкост в сива икономика. Събери нужното от публичен имотен Регистър и публични Информационни Табели. Получаваш резултат публичен: 2+2=4. Излишна тревога. До коментар [#8] от "АзКлавдия": И къде е този списък? —цитат от коментар 1 на bez_ime2 Вероятно в някои медии имат и юридически съветници. Понеже такава информация не може да се огласява просто хей така. И тъй като са хора с пари, не мога да си представя кой ще им плаща огромните обезщетения за разкриване на лични данни.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.