Шефе, отстраняваш ли ме?  Наричат го ранно пенсиониране, Цецо

Статистика

  1. 234977 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Грийнпийс" иска да се спре разрешителното за изгаряне на боклук на ТЕЦ "Бобов дол"

/ Зелен 12
КМЕТ В СЯНКА КМЕТ В СЯНКА / Гневно
До коментар [#11] от "venelingeologia": Отиди и питай живеещите в близост и ги убеди ако можеш. Може би си много смел и ще го направиш? Може би ще им обясниш колко безвредни и дори полезни са диоксините за тях и децата им и как НЕ причиняват рак и генетични заболявания и малформации !!!
(Виж повече >)

Списък с клиенти на "Артекс", попаднал в медиите, вкара прокуратурата в обяснителен режим

/ България 52
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION Корнелия пардон Клавдия: излишна паника за нещо което не можеш да си представиш. Тех, "хора с пари" огромни, не ги мисли. Ще намерят начин да привлекат юридически съветници. Личните данни на собственици на частни имоти са пулично достъпни, в регистър. Или не са? Ако са, другото в случая не е извор за тревога. Една строителна фирма, ако за половин година, цяла или две (или повече, в Златния век) ако не сложи Информационна Табела на строежа с любезна информация за клиенти, минувачи и въобще отворено за публичното общество (а и за себереклама), пиши я много рядка рядкост, в сива икономика. Пристижната - строител на Златен век и на престижни оазиси "Артек" в ексклузивни зони, Не е рядка рядкост в сива икономика. Събери нужното от публичен имотен Регистър и публични Информационни Табели. Получаваш резултат публичен: 2+2=4. Излишна тревога. До коментар [#8] от "АзКлавдия": И къде е този списък? —цитат от коментар 1 на bez_ime2 Вероятно в някои медии имат и юридически съветници. Понеже такава информация не може да се огласява просто хей така. И тъй като са хора с пари, не мога да си представя кой ще им плаща огромните обезщетения за разкриване на лични данни.
(Виж повече >)

Списък с клиенти на "Артекс", попаднал в медиите, вкара прокуратурата в обяснителен режим

/ България 52
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION Лъжете. В България има имотен регистър. В Общините, а и Централен. Друг е въпросът колко често е повреден (Denial of Service), поради "технически" причини, бюрократически или шментикапелистически До коментар [#49] от "Кольо Христов": До коментар [#26] от "plebs": Докато не продадеш апартамента те няма в "имотния регистър"? Просто защото имотен регистър в България няма! Има някакви вписвания на сделки в Агенцията по вписванията, което не е имотен регистър!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.