Шефе, наслука За кое... За работа с чука

Статистика

  1. 235030 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Върховният административен съд отхвърли жалбата на БСП за името "Коалиция за България"

/ Политика 35
ruc10600791 ruc10600791 / Неутрално
ЕМЕС Всеки политик, Европейският Съюз го признава, догдето този Съюз финансово ще ги задоволява. В Америка си живее. за Русия още милее! От България не се интересува, но против държавата злобува. България предателите ги създава, от момента, когато се основава.
(Виж повече >)

Върховният административен съд отхвърли жалбата на БСП за името "Коалиция за България"

/ Политика 35
Росен съм аз а Путлер ще капитулира Росен съм аз а Путлер ще капитулира / Весело
До коментар [#32] от "ruc10600791": Не е честно да пишеш така за децата на партията...оная....стогодишната вещица на дядо Благой. Кметараста, не Благой от "Софстрой", а дядо Благоев. Улеснявам те да не задаваш тъпи въпроси. Впрочем дядо Благоев е бил русоФОБ.
(Виж повече >)

Байдън: Два мандата на Тръмп ще променят Америка завинаги и изоснови

/ Свят 193
Ева Ева / Весело
[quote#50:"gozambo"]Ще промени нацията като спре нашествието на хора от Третия свят, като утвърди капитализма,като промени търговските договори в полза на САЩ, като върне здравото традиционно семейство и реабилитира хетеросексуалността, като премахне привилегиите за черни, хомосексуални и др., като върне производствата в Америка ,като възстанови демокрацията и конституционните права и свободи. Така Тръмп ще промени Америка.[/quote] Ох, от къде да почвам да те оспорвам се чудя?! "Здравото традиционно американско семейство?!" Като това, което Тръмп има - в което съпругът изневерява на бременната си жена с проститутки и стрийптизьрки? Как точно Тръмп възстановява "конституционните права и свободи на американците? И по каква призумция те са ги загубили? Как Тръмп е върнал производството в Америка, увеличил работните места, заплатите, намалил даниците на обикновентите хора?! По другите точки дори не ми се коментира.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.