Вярвайте ми, накатарзих се вече съм отговорен и няма да лъжа. Обещавам!

Статистика

  1. 237041 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Макрон е изправен пред разочаровани французи дори в родния си град

/ Европейски парламент 55
Fred Fred / Неутрално
Като са глупаци ще ги лъжат, сега Макрон, като се износи след него други. Такава е съдбата на глупака. На мен този Макрон ми беше ясен още от самото начало, само като му видях физиономията и как му играят очичките. Мазно леке слугуващо на Големите Пари, абсолютно безсърдечно и готово да продаде и собствената си майка. И въобще не ги съжалявам французите, от целият ЕС те са най-неприятните. Мързеливи, непрекъснато изнудващи със стачки, не издържат на конкуренцията и затова искат с бюрократични правила да получават повече отколкото дават. ЕС трябва изцяло да премахне субсидиите и те са първите които ще фалират. Достатъчно е да се види къде и колко отиват от земеделските субсидии например.
(Виж повече >)

ЦСКА заподозря целенасочена атака от "Лудогорец" и медии

/ Спорт 53
Калиманата Калиманата / Неутрално
До коментар [#37] от "popovski31": Не съм изненадан, то затова се стигна и до милиони неплатени осигуровки, заради нереално високи заплати на незнайни звезди! Това че е декларилал реални заплати не значи че е плащал съответните осигуровки!
(Виж повече >)

ЦСКА заподозря целенасочена атака от "Лудогорец" и медии

/ Спорт 53
Hawaii Hawaii / Весело
[quote#35:"Мусаши"][quote#33:"Hawaii"][/quote]Има ли преименуване или няма?Гледат се фактите,а не някакви твои интерпретации.Старият Лудогорец отдавна го няма.[/quote] Разбира се, че има преименуване, и това никой не го крие. Както ПРИПОЗНАВАЧИТЕ КРИЕТЕ, че ИМА ПРЕИМЕНУВАНЕ на ЛИТЕКС - ЕТРОПОЛЕ на "цска - София"
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.