Хора!Стига с тоя фотошоп на профилните ви снимки. От НОИ ги гледат и вдигат пенсионната възраст.

Статистика

  1. 237074 Комикса общо
    /
    33 Комикса за деня

Коментари на часа

Изпращане на абитуриенти в Ереван на 24 май

/ Новини от вас 7
edin drug edin drug / Неутрално
До коментар [#1] от "tacheaux": Същото тихо и спокойно изпращане на абитуриенти наблюдавах миналата година на Златните ,огромни групи млади хора ,строени по двама , чакащи спокойно пред луксозен ресторант , никой не викаше ,не свиреше ,не подскачаше ,не беснееше , тихо и спокойно влизаха и се нареждаха по масите ,тези бесни изпълнения по баловете са явно само наше нау хау ,показващо ниската култура на завършващите и липсата на каквото и да е възпитание ,все едно си изтървал на пътя диваци .
(Виж повече >)

Какво да четем през лятото: изборът на Бил Гейтс

/ Развлечение 16
anonim440 anonim440 / Неутрално
Сигурно няма да прочета нищо от това, което този ми препоръчва. Имам си свои интереси. А това с четенето на много литература за отрицателнов време някак си не го разбирам. Една колежка навремето (като бяха студент) прочете за 2 дни "Престъпление и наказание" на Достоевски и каза, че Достоевски е луд...
(Виж повече >)

Най-силен сред слаби: какво показа осмата поредна титла на "Лудогорец"

/ Спорт 20
tacheaux tacheaux / Весело
[quote#10:"hamiltonf"]Като се цитира мой коментар в заглавие на статията, добре би било от редакцията да посочат и автора...[/quote] За да не претендираш за авторство и да не обвиняваш редакцията в плагиатство, заглавието трябваше да бъде не "Най-силен сред слаби" а "По-малко слаб от другите слаби". И без това думата "силен" не е подходяща за нито един от българските отбори.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.