Не мога да разбера защо само мрънкате!  Къпете се в кокаин, имотите са на безценица,  корупция няма, а папата ви идва на крака.

Статистика

  1. 289793 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Обръчът около Джокович се затяга: в кои турнири ще може да играе

/ Спорт 231
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#229:"Lou"]Омръзнало ми е от Андрешковци вече. Тук в България с лопата да ги ринеш. А ето, че един сръбски Андрешко реши да си прави номерата и в Белия свят. Какъв беше резултатът? Потресаващ. Оказа се, че Западът не търпи Андрешковци, особено балкански, и ги изхвърля като улични кучета. Няма значение дали си №1 в ранклистата на тениса или работник в завод. Правилата и законите важат за всички. Ако Новак си е мислил, че заради славата му и титлите му някой ще му направи изключение, объркал се е. Как така 127 тенисисти от схемата са изпълнили чинно изискванията, попълнили са правилно документите си, а само Нолето си играе на "дръж ми шапката", лъже като циганин къде е бил и къде не е бил, а после очаква Австралия да му прави изключения? Къде ще играе Ноле до края на сезона? Където го пуснат. Или където му мине андрешковския номер. [/quote] Ееее, ама ти пак не разбираш! Австралийците са го планирали това от години защото като не можело честно ще стане така с визата. Те са създали Ковида за да гепат Джоката на тясно и да му отнемат исконно славянската победа на АО и да я дадат на Австралиец. Така е казала една жена на пазара. Кой точно е този Австралиец, тя не знае. Те е проста жена. Но знае как е станала тази тридименсионална конспирация. Ние Българите си и вярваме на нея! Добре че беше тя да ни предупреди и за чиповете във ваксините, че иначе ... оле мале . .. за малко да се ваксинираме и току виж ..... не знам какво точно .. ама не е добре.
(Виж повече >)

"Преболедуването не е добра алтернатива на ваксинирането": Д-р Александър Симидчиев пред "Дневник"

/ България 188
Моа Преател Тайпи Моа Преател Тайпи / Разстроено
[quote#174:"Незнайко в Слънчевия град"]Е аз като съм го преболедувал през октомври 2020, два пъти ваксиниран през 2021 и веднъж вече през 2022, май трябва да си напиша завещанието, що ли?[/quote] гриб ДейБъ
(Виж повече >)

Цацаров залага на Гешев, управляващите бързат "максимално" със законите за смяната им

/ България 10
Птоломей Едно Птоломей Едно / Неутрално
Ако искаха да са ги махнали. Я как вече подписаха в ООН за джендърите и още по-бързо назначиха петко сертов... Истината, че лобистката им правосъдна министърка, отстъпва по юридически капацитет дори на Ицето, а това е пагубно.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.