- Ще предложа да има зам.-министър       отговарящ за къщите за тъщи

Статистика

  1. 237041 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Безплатна бира за Европа" - Партията на кучето с две опашки очаква пробив на изборите

/ Европа 6
Колобър Колобър / Неутрално
Веднъж като бях в едно немско градче изведнъж по главната улица се изсипа тълпа със сини фланелки и тъпани които къде на шега къде наистина апелираха за помощи за бира

Макрон е изправен пред разочаровани французи дори в родния си град

/ Европейски парламент 52
Fred Fred / Неутрално
Като са глупаци ще ги лъжат, сега Макрон, като се износи след него други. Такава е съдбата на глупака. На мен този Макрон ми беше ясен още от самото начало, само като му видях физиономията и как му играят очичките. Мазно леке слугуващо на Големите Пари, абсолютно безсърдечно и готово да продаде и собствената си майка. И въобще не ги съжалявам французите, от целият ЕС те са най-неприятните. Мързеливи, непрекъснато изнудващи със стачки, не издържат на конкуренцията и затова искат с бюрократични правила да получават повече отколкото дават. ЕС трябва изцяло да премахне субсидиите и те са първите които ще фалират. Достатъчно е да се види къде и колко отиват от земеделските субсидии например.
(Виж повече >)

ЦСКА заподозря целенасочена атака от "Лудогорец" и медии

/ Спорт 49
Fred Fred / Неутрално
Непрекъснато /главно от левскари/ се смесват две неща: 1. Защо ЦСКА не спечели първенството? 2. Защо Черно море осакати отбора си ТОЧНО преди мача с Лудогорец? Според мен абсолютно съзнателно се слагат заедно. Защото за всички е ясно, че ЦСКА загуби титлата ГЛАВНО заради собствените си грешки. Този последният мач с Черно море теоретично можеше и да му я донесе но що за шампион си след като други те правят? Затова тази беспорна теза непрекъснато се повдига отново и отново. За да се прикрие скандала с вторият въпрос. Понеже там нещата съвсем не са толкова ясни и категорични. И има МНОГО въпроси и насоки които показват, че това е шито с бели конци за да прикрие уговорен мач на Черно море с Лудогорец: - Защо тимаджиите реагираха ЧАК СЕГА на "купеният мач" с ЦСКА? Логичното е да се реагира веднага след като са толкова сигурни, че мача е купен. Или съвсем не са били сигурни за купен мач защото такъв няма? - Защо точно ПРЕДИ МАЧА С Лудогорец? Можеше да изчакат завършването на сезона или примерно веднага след мача с ЦСКА. Не се ли явява този момент прекалено удобен на Лудогорец за да е случаен? - Защо точно ЗА ЦСКА подлагат играчите на полиграф? А не например за мача с Левски чийто резултат 5:1 и апатичната игра на моряците приличаха значително повече на уговорен мач. - Как и ДВАМАТА ВРАТАРИ са помогнали за купен мач след като е играл само единият? Или целта е точно да се сложи неопитен вратар, като точно той сервира топката буквално на краката на играч от Лудогорец и остави вратата си зейнала празна за първият гол. Още в десетата минута, да няма никакви илюзии как ще завърши този мач, да се прекършат играчите и на ЦСКА и на Черно море. - Как и ЗАЩО е бил "купен" играч който по наредба въобще не е участвал в мача, просто няма полза от купуването му. - Сериозно ли е да се говори, че е купен ПОЛОВИНАТА отбор, за да се печели мач по този начин стигат 1-2 играчи? - Как така купен половината отбор и нищо не се разбира след мача, никой не казва? Треньор и собственици слепи ли са за такова МАСОВО нарушение, за необичайният стил на игра? Или по-простото обяснение, не са реагирали просто защото няма такова купуване. Просто шито с бели конци за да покрие лягането на Черно море под Лудогорец. НАГЛО и по МУТРЕНСКИ. Точно в стила на Гелосаният и мутрите от ТИМ, те се чувстват БЕЗНАКАЗАНИ и затова си го позволяват.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.