Казах им, че нашите тол такси са най-ниските в ЕС ама то сега всичко може да се провери. И веднага ми хванаха лъжата.

Статистика

  1. 269175 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Христо Иванов предположи, че Путин и Ердоган могат да имат компромати с Борисов

/ България 160
валентин николов валентин николов / Неутрално
Пинокио предположил. Е, аз не предполагам, а виждам, че този индивид е умствено изостанал. Той повтаря като папагал някакви глупости, понякога добавя други още по-големи и повтаря по три пъти всяка дума. Лошото за него е, че няма никакви признаци за развитие. Странна птица - грозна и глупава.
(Виж повече >)

ЕС подготвя нов съюз със САЩ след Тръмп

/ Свят 56
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#17:"edin drugii"]До коментар [#15] от "bat_plamen":Вярно е, това става най силния съюз на земното кълбо .[/quote] Истинсите интереси на САЩ са по Тихоокеанската ос - Япония, Корея, Австралия и Нова Зеландия. Заедно с втората линия съюзници - Сингапур, Тайван, Виетнам, Индия. Там е ръста, там е Китай който трябва да се ограничи. Арабите вече не играят такава роля каквато имаха преди. Русия не е СССР. ЕС няма ръст и с това застаряващо население няма и да има. Но ЕС има културно значение и винаги ще бъде в съюз с САЩ. САЩ си имат осигурени най-големите им търговски партньори, които са Мексико и Канада. Изолирани са на цял континент до който трудно можеш да се добереш при военни операции. САЩ заедно с Канада и Мексико са си абсолютно самодостатъчни в момент на криза. Имат си и им остава вода, енергия, храна и всички минерали и технологиите им за преработка и употреба. Този континент не зависи от никой и не им е нужно да се бият на живот и смърт че някой да им купува стоките за да съществуват. В ЕС добре го разбират това и добре разбират ситуацията си. Ще им се наложи да направят някои компромиси. Чак сега някои "стратези" започнаха да схващат че с глобализация САЩ са ОК но и с изолация САЩ пак ще са ОК. Не можеш да ги заобиколиш и да ги игнорираш лесно. А за всички мечтани и мечтателски съюзи като БРИКС (нещо не чувам нищо за тях от година две) или други имагинерни оси на развитие като Русия - Германия или Турция като лидер на Исляма .... или Китай с неговия Път, Пояс и Потури ... нека ги оставим тези легенди на обидените старшини от НРБ които чакат колапса на долара и Червената армия на Дунава.
(Виж повече >)

Христо Иванов предположи, че Путин и Ердоган могат да имат компромати с Борисов

/ България 160
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#132:"gogo63"]Еталон на независима и обективна медиЯ, ето това е Работническо дело, пардон, Дневник! Тази дописчица е върхът на стандартите за журналистика. Утре непременно да публиквате нещо от Алена, сигурно и тя има какво да предположи, че нещо може би може да се случи.[/quote] Мисля че няма да стане. За останалите стандарти не знам, но стандарта за форма в "Дневник" се спазва твърдо. Всички изказвания, интервюта, писания на г-н Христо Иванов имат завършената форма на ДОНОС. Глупостите на Алена не отговарят на това условие. Липсват й семейната среда и домашното възпитание.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.