Ще гоня шуменските бабити и тая работа трябва сам да върша

Статистика

  1. 255019 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Мавродиев се оправда, че в правителството са знаели за кредита и Борисов бил подведен

/ България 61
wanderer wanderer / Весело
До коментар [#42] от "Александър": “Естествено, че са знаели. ” Поправките в Закона за извънредното положение, които влязоха в сила от преди час и половина, забраняват на банките да предприемат действия по несъстоятелност на длъжниците. Дори лихви не могат да начисляват. Но “колекторите” са с “развързани ръце”. Тъй де, съдия-изпълнителите трябва да си изкарват хляба в това “коронно” време.
(Виж повече >)

И останаха само двама - Бърни Сандърс прекрати кампанията си за президент

/ Свят 342
Realist Realist / Весело
До коментар [#328] от "Ivan_": Ами, селски, да гледаме класациите на застрахователните компании тогава. Застраховката не Тесла не е скъпа. Застрахован съм към една от най- големите застрахователни компании в САЩ, Travelers. Имам застраховани 3 автомобила общо, застраховаката на Тесла-та ми не е особено разлчна от тази на Шевролет Волт. Можеш да питаш също и колегата [#327] от "GreenEyes", който също имаше Тесла (от 2013-та мисля). Отделно, компанията Тесла Моторс предлага и своя собствена застраховка, и това също е приход за Тесла. Иначе, ти, като всеизвестен дървен философ можеш да си философстваш колкото искаш!
(Виж повече >)

Мавродиев се оправда, че в правителството са знаели за кредита и Борисов бил подведен

/ България 61
wanderer wanderer / Любопитно
До коментар [#48] от "Noise": “при 150 млн обезпечение в недвижимости.” Стига да са нейни и да не са обремени с тежести в полза на трети лица. Та какво точно притежава Свети Георги?
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.